Remodelarea şi Regenerarea Naturală a Buzelor

Remodelarea şi Regenerarea Naturală a Buzelor
Remodelarea şi Regenerarea Naturală a Buzelor

de Prof. Dr. Nedelcu Ioan

Medic primar dermatolog, Membru al Academiei Americane de Dermatologie.
www. drnedelcuioan.ro

Restylane Lip Volum şi Restylane Lip Refresh cele mai noi şi fiziologice produse pe bază de acid hialuronic dedicate remodelajului şi regenerării naturale a buzelor.

Frumuseţea chipului omenesc, atât de mult preţuită şi râvnită de-a lungul timpurilor şi în toate civilizaţiile nu mai este obligatoriu o trăsătură cu care trebuie să ne naştem. Progresele din industria medicinei estetice oferă posibilităţi multiple şi numeroase “artificii“ cu care frumuseţea poate fi dobândită. Injectarea de acid hialuronic reprezintă unul dintre mijloacele cele mai facile şi cu rezultate instantanee, care se bucură de un succes remarcabil estetic dar şi funcţional.

Acidul hialuronic este o substană prezentă în toate ţesuturile vii şi fără specificitate de specie, adică acelaşi acid hialuronic se găseşte şi la om şi la animale şi poate fi extras din ţesuturi animale sau poate fi produs de microbi şi apoi după purificare, poate fi injectat la om fără a se genera reactii de respingere imună.

Acidul hialuronic este sintetizat de celulele pielii. În stare naturală el este metabolizat aproape în totalitate în 24 de ore.

Utilizarea acidului hialuronic pentru remodelajul şi reîntinerirea facială a fost posibilă din anul 1996 când a fost descoperită şi brevetată tehnologia de stabilizare a acidului hialuronic, astfel încât el să devină rezistent la metabolizarea în organism dar în acelaşi timp să rămână o structură pe care organismul să o accepte. Astfel s-au născut produsele din gama Restylane care au devenit cel mai folosit acid hialuronic (peste 15.000.000 de seringi injectate). Pe măsură ce timpul a trecut a devenit tot mai evident faptul că pentru diferite zone ale feţei şi pentru respectarea funcţiilor fiziologice sunt necesare diferite tipuri de acid hialuronic.

O problemă deosebită a reprezentat-o modelarea şi regenerarea buzelor. Utilizarea produselor de acid hialuronic cu proprietăţi fizice neadecvate a generat aspecte inestetice şi nenaturale, celebre fiind cele de tip buze “în cioc de raţă”.

Cele mai noi produse din gama Restylane dedicate special regenerării, remodelării, hidratării, catifelării şi refacerii fiziologice şi naturale a buzelor sunt reprezentatate de produsele Restylane Lip Volume şi Restylane Lip Refresh. Restylane Lip Volum este un produs ce adaugă volum buzelor şi le redefineşte conturul. Restylane Lip Refresh reîntinereşte, reface hidrobalanţă, hidratează şi catifeleaza buzele.

Folosind aceste produse, sub forma unor tratamente personalizate, veţi obţine instantaneu buze senzuale cu aspect natural şi fiziologic.

Restylane Lip Volum şi Restylane Lip Refresh conţin acid hialuronic cu particularităţi adecvate structurii şi funcţionalităţii buzelor. Cele două produse au particule de gel de acid hialuronic de dimensiuni adecvate funcţiei buzelor şi o elasticitate specială care face ca după administrare pacienţii să nu simtă prezenţe straine şi senzaţii neobişnuite în buzele lor. Rolul acidului hialuronic din piele este de a reţine apa, deci de a hidrata şi de a da turgorul natural cu strălucire tinerească a pielii. În timp, acidul hialuronic injectat, stimulează producţia de colagen şi elastină din celulele fibroblastice ale pielii, contribuind la reîntinerirea fiziologică a tenului.


Follow Us On Instagram