Povestea de succes Id HAIR!

De la spatii mici din inima Aarhusului in 1986 Id HAIR a devenit o afacere internationala in 2021 extinsa pe 4 continente si  35 de tari, cu facilitati de depozitare in afara orasului si propriul centru de cercetare  in Suedia.

Iata pe scurt povestea de succes Id HAIR!

Dupa 14 ani de cercetare  si dezvoltare apare prima generatie a sistemului de colorare Id HAIR  “HAIR PAINT” – un sistem de colorare traditional, cu amoniac.

Si pentru ca IdHAIR  se preocupa in permanenta de imbunatatirea calitatii produselor, in anul 2014 s-a lansat  formula HAIR PAINT cu Anti Age Complex, si cu  un nou  ambalaj, iar in 2021 vorbim despre HAIR PAINT ORGANIC CARE COMPLEX, o formula inovatoare care pe langa sistemul Anti Age a fost imbunatatita cu 3 ingrediente certificate Eco Cert care formeaza Complexul de ingrijire Organica.

Vopseaua pentru par HAIR PAINT este un sistem profesional de generatie noua cu nano pigmenti, versatil, conceput special pentru  a face posibile toate tehnicile de colorare.

Cu o gama variata de 112 nuante, de la culori naturale la culori vibrante, permite profesionistilor sa-si foloseasca imaginatia si indrazneala pentru a obtine rezultate exceptionale.

In functie de raportul de amestec, din acelasi tub de vopsea  se poate obtine o culoare  demi-permanenta, semi-permanenta sau permanenta. Avand un gramaj de 100 ml si o formula concentrata, HAIR PAINT este o vopsea avantajoasa din punct de vedere al raportului calitate/pret.

Sistemul de colorare HAIR PAINT asigura  acoperire de 100% a parului alb, Complexul Anti-age impreuna cu Complexul de Ingrijire Organic repara  parul in timpul procesului de colorare, iar continutul redus de amoniac minimizeaza iritarea scalpului si degradarea in timp a firului de par.

ORGANIC CARE COMPLEX este format din trei ingrediente certificate Eco Cert: Bambusul urias intareste parul datorita nivelului sau ridicat  de siliciu, uleiul de argan este bogat in vitamina E, redand elesticitatea parului si aspectul natural, sanatos, iar afinele contin vitamine antioxidante care prorejeaza impotriva stresului oxidativ prelungind durata de viata a culorii.

Complexul Anti Age face posibila  colorarea uniforma si  durabila iar rezultatul sa fie un par stralucitor si sanatos.

Produsele scandinave Id HAIR se remarca prin calitatea ingredientelor folosite, prin produsele concepute special pentru a veni in intampinarea nevoilor profesionistilor  si prin grija si respectul  fata de mediul inconjurator.

Motto-ul Id HAIR este: daca nu obtinem cel mai bun produs, nu il vom lansa!

Folositi  produsele Id HAIR iar rezultatul va fi  #simplythebest !


@idhairRomania

www.idhair.ro

 


Follow Us On Instagram