Ne bucurăm că veți reveni

Este oficial!

În câteva zile veți relua activitatea care ne-a lipsit tuturor, atât dumneavoastră, specialiștii în domeniul frumuseții, cât și clienților. În cel mai scurt timp veți reveni în saloane și veți începe să oferiți tratamentele mult așteptate. Fie că este vorba despre cosmetică, machiaj, manichiură sau hairsyling, clienții abia așteaptă să fie din nou răsfățați de dumneavoastră.

Sperăm că ne-ați urmat recomandările și v-ați pregătit în această perioadă și ați învățat lucruri noi, pentru că acum e important să oferiți clienților cele mai bune servicii. Totuși, după cum am menționat și în articolul precedent, profesionalismul și buna dispoziție nu sunt suficiente pentru perioada ce urmează. Acum este necesar să luați măsuri pentru protejarea sănătății dumneavoastră și a clienților.

Așadar, curățarea suprafețelor de contact din salon este extrem de importantă. Menținerea unui mediu igienizat previne răspândirea virușilor. De asemenea, saloanele trebuie dotate cu lămpi UV despre care se știe deja că ajută la sterilizarea spațiilor. La intrarea în salon este necesar să puneți la dispoziție protecții de pantofi pentru clienți, pentru ca aceștia să nu răspândească virușii din mediul extern.

Echipamentul dumneavoastră este extrem de important. Este posibil să fiți nevoiți să purtați halate combinezoane speciale. Totuși, dacă posedați o uniformă curată care nu părăsește perimetrul salonului, atunci veți obține același rezultat ca în cazul halatului sau al combinezonului.

Mănusile au un rol extrem de important în această perioadă. Fiecare specialist care își poate practica meseria corect cu mănuși, trebuie să le poarte pentru un plus de protecție. În caz contrar, este necesară spălarea mâinilor cât mai des cu putință. În această situație se află hairsyliștii. Totuși, este posibil ca aceștia să fie nevoiți să renunțe sa foehn, deoarece aceasta favorizează circulația aerului în încăpere.

Măștile trebuie puratate atât de dumneavoastră, specialiștii, cât și de clienți. Evident, dacă este vorba despre machiaj sau tratamente faciale, clientul își va putea îndepătra masca. De aceea, este important ca dumneavoastră să purtați măștile în permanență.

Regulile sunt importante și trebuie respectate pentru a ajunge la starea de normalitate pe care o dorim cu toții, o stare care probabil că nu va mai fi la fel cum o știam. Ne va aștepta o “nouă normalitate”. Până vom vedea cum va evolua situația, nu ne rămâne decât să ne bucurăm că veți reveni.

 

Sabina Apostu


Follow Us On Instagram