Manichiuri pentru miresele verii 2023

Pentru că ne aflăm în plin sezon al nunților, era imposibil să nu vorbim despre unghiile viitoarelor mirese. Manichiura de mireasă joacă un rol semnificativ în look-ul general al acesteia din ziua cea mare. Fiind unul dintre cele mai importante momente din viața unei persoane, o nuntă necesită atenție la fiecare detaliu, inclusiv la mâinile și unghiile miresei.

Manichiura de mireasă oferă o gamă largă de opțiuni pentru a se potrivi diferitelor preferințe și stiluri. Multe mirese optează pentru un aspect clasic și elegant, cum ar fi o manichiură franțuzească sau o nuanță soft, neutră, care să le complimenteze tonul pielii. Aceste opțiuni atemporale oferă un aspect curat și sofisticat care nu se demodează niciodată, asigurându-se că accentul rămâne pe zâmbetul miresei și pe inelul de pe degetul ei.

Cu toate acestea, miresele moderne adoptă, de asemenea, modele de manichiură mai aventuroase și mai creative. Unele pot alege să încorporeze elemente ale temei nunții lor, cum ar fi modele delicate de dantelă, motive florale sau chiar nail art personalizat cu inițialele lor sau data nunții. Aceste note unice adaugă un aspect personal și memorabil manichiurii de mireasă, făcând din aceasta o oglindire a personalității și stilului miresei. Prin urmare, să vedem câteva inspirații:

 

Slim – Una dintre manichiurile favorite ale acestui an, slimul nu avea cum să lipsească din acest set inspirațional. Această formă oferă delicatețe degetelor, le face mai lungi și mai subțiri, iar aceste caracteristici sunt ideale pentru o mireasă.

 

Oglindă – Cu toții știm trendul care circulă pe Tik Tok cu această manichiură extrem de finuță și potrivită unei mirese. În funcție de baza pe care o aplică, fie ea nude, lăptoasă, albă, pigmentul va avea un efect diferit. Trebuie doar să aflați ce își dorește miresica.

 

Migdală rusească – Aflată în topul manichiurilor favorite ale acestui an, migdala rusească este potrivită unei mirese îndrăznețe care poartă unghiile lungi. Forma este absolut superbă și o puteți decora după bunul plac al clientei – aveți suficient loc!

 

French – Cu siguranță vorbim despre french-ul clasic, mereu la modă. Dar, pentru miresele care își doresc o reinterpretare, putem aplica french-ul pe o formă nouă, precum migdala rusească, sau putem realiza un french glass sau unul 3D.

 

Alb pur – Albul nu dă niciodată greș când vine vorba despre manichiura mireselor – se asortează cu tot ce înseamnă ideea de nuntă. Trebuie să aveți grijă la un singur aspect – albul pe care îl folosiți să aibă același subton precum rochia.

 

Artă – Unele mirese vă vor da de lucru, și asta ne bucură. Dacă solicită picturi complexe sau diferite tipuri de nail art pentru ziua cea mare, înseamnă că au cu adevărat încredere în voi. Mireasa poate dori picturi, bijuterii sau un cumul de elemente din care să rezulte manichiura mult visată.

 

Sclipici – Unghiile sclipicioase sunt perfecte pentru completarea look-ului unei mirese glamouroase. Și. Bineînțeles, nu este obligatoriu să folosiți sclipiciul clasic, ci puteți aborda produse moderne, precum: sclipiciul cu reflexii, sclipiciul extrafin sau cel holografic.

 

Abstract – Manichiurile abstracte sunt extrem de trendy și potrivite pentru o mireasă care își dorește să fie unică. Aceasta își poate stiliza singură modelul, lucru ce va face ca manichiura din ziua nunții sale să fie memorabilă.


Follow Us On Instagram