Manichiuri pentru doamnele de peste 60 de ani

Manichiura, la fel ca orice alt serviciu de înfrumusețare, nu are vârstă. Ne bucurăm când doamnele calcă pragul saloanelor și apreciem faptul că au grijă de aspectul lor, indiferent de vârsta pe care o au. Așa cum este și normal, preferințele acestora nu pot fi întotdeauna la fel cu cele ale clientelor tinere. Chiar dacă există excepții și cu siguranță aveți cliente mai în vârstă care sunt tot timpul în pas cu moda, cele mai multe dintre acestea vor opta pentru manichiuri clasice, simple și cu aspect elegant.

Mai mult decât atât, trebuie să ținem cont și de faptul că aspectul mâinilor se schimbă odată cu trecerea timpului. Pielea nu mai este la fel de fermă, apar pliurile accentuate și petele specifice vârstei. Toate aceste lucruri fac ca anumite manichiuri să nu se mai potrivească atât de bine cu mâinile clientelor, iar acesta este motivul pentru care voi, specialiștii în domeniul manichiurii, le puteți ajuta pe doamne să se orienteze spre manichiuri care să le avantajeze. Așadar, haideți să aflăm împreună ce manichiuri apreciază doamnele de peste 60 de ani, dar și ce li se potrivește cel mai bine!

Roșul clasic – Chiar dacă roșul este o culoare puternică, se potrivește oricărei persoane, indiferent de vârstă. După cum știm deja, unghiile roșii sunt simbolul feminității, iar aspectul lor clasic și atemporal le face să fie pe placul tuturor.

 

Nude-roziu – Deja știm cu toții că această nuanță este foarte apreciată și potrivită pentru mâinile mature, deoarece oferă o notă juvenilă, însă nu exagerată. În plus, nuanța este extrem de versatilă – e neapărat să o aveți în colecția voastră.

 

Tonuri de maro – Maroul se potrivește foarte bine oricărei persoane și este chiar o alegere modernă care va oferi un aspect estetic mâinilor purtătoarei. Nu vă fie teamă să recomandați nuanțe de maro doamnelor care vă trec pragul – sigur le vor adora.

 

Nude cu accente fine – Doar pentru că mâinile arată vârsta, acest lucru nu înseamnă că trebuie neapărat să se realizeze doar unghii simple. Nail artul este întotdeauna apreciat, însă nu este nevoie să fie extravagant. Câteva detalii subtile sunt suficiente.

 

Picturi florale – Dacă tot vorbeam despre nail art, nu puteam să nu ne referim și la picturi, în special la cele florale. Este deja cunoscut faptul că doamnele apreciază aceste modele, iar realizarea lor nu este dificilă. Totul depinde de voi și de gusturile clientei.

 

French – Era imposibil ca această manichiură să nu se afle aici, deoarece cu toții o iubim și se potrivește oricui. Totuși, este posibil ca unele dintre clientele trecute de o anumită vârstă să prefere french-ul pe migdală, în detrimentul manichiurii pătrate.

 

Burgundy – Pentru cele care își doresc o nuanță mai puternică, burgundy este alegerea ideală. După cum puteți observa, aceste unghiuțe au un model actual, care se potrivește de minune chiar și mâinilor mature. Trebuie doar să încercați.

 

Nuanțe de mov – Movul este una dintre culorile favorite ale femeilor de toate vârstele, deci nu veți da greș cu această propunere. Mai ales acum, vara, o astfel de nuanță veselă este ideală pentru unghiile clientelor voastre.


Follow Us On Instagram