Machiaj colorat? Bineînțeles!

De ce ne este teamă de culori? Sau, mai bine spus, de ce le este clientelor temă de un machiaj colorat? Cu siguranță aveți numeroase palete cu farduri de pleoape în care nuan­țele de nude, maro și negru sunt pe terminate, iar cele co­lorate sunt gata să expire, extrem de puțin folosite sau chiar intacte.

De ce să folosiți rozul acela neon doar atunci când realizați un machiaj de poze pentru a diversifica pagina de Insta­gram a salonului? Verdele aprins de care v-ați îndrăgostit nu o să fie niciodată piesa centrală a unui machiaj în cazul în care clientele voastre nu vor înțelege că… se poate și altfel!

Știm, machiajul în nuanțe de nude este clasic, nu putem da greș cu el, însă toată lumea merge pe același princi­piu, deci nimeni nu va ieși cu adevărat în evidență. Pro­babil că ați auzit numeroase motive precum „Am părul blond, rozul e prea mult”, „Mi-e teamă că voi arăta cara­ghios”, dar nu – machiajul colorat nu trebuie privit astfel. Vara se poartă culorile, se poartă nuanțele vii și, mai ales când vine vorba despre machiaj, introducerea culorilor în look-ul de petrecere este extrem de interesantă.

Iubitoarele de machiaj colorat sunt, în general, persoanele care introduc culorile în viața lor de zi cu zi – se îmbracă în nuanțe vii, își vopsesc părul astfel, își decorează locuința în acest mod. Persoanele cu un stil clasic, cele care de obi­cei optează pentru negru, alb sau culori neutre, vor alege un machiaj pe măsură. Poate că este momentul să schim­băm acest lucru! Evident, nu puteți și nici nu trebuie să le obligați pe cliente să aleagă un machiaj colorat dacă nu își doresc acest lucru. Totuși, puteți face sugestii acolo unde se cuvine – de exemplu, atunci când vedeți că persoanei respective îi place machiajul colorat, însă nu are curaj să îl adopte. Puteți face aceste sugestii și într-un mod mai subtil. Vă întrebați cum? Postând fotografii cu machiaje colorate pe social media și arătând cum accentuează acestea ochii, dar și faptul că un machiaj colorat nu este „prea mult”. Așadar, v-am pregătit câteva inspirații pentru următoarele voastre machiaje colorate:

Roz vibrant

Rozul este o culoare extrem de feminină și veselă, per­fectă pentru vară. Cu toții știm că multe dintre rochiile doamnelor și domnișoarelor vor fi roz, rozalii, roz-nude, deci un accent roz în zona ochilor nu va face decât să completeze întreg aspectul clientei.

Doar „puțin” albastru

Albastrul este o culoare pe cât de nenaturală, pe atât de îndrăgită în toate domeniile frumuseții – manichiură, makeup, chiar și păr. De ce? Pentru că este plăcută, liniștitoare și iese în evidență întotdeauna – vorbim atât de nuanțele deschise, cât și despre cele mai intense.

Iubim verdele!

Verdele este la modă în această perioadă și se potriveș­te de minune cu una dintre nuanțele preferate ale clien­telor în materie de rochii, anume crem. Verdele poate fi pata de culoare în look-ul acesteia. Poate chiar alături de o poșetă și pantofi verzi.

Roșu?!

Da, roșu! Când vorbim despre un „machiaj roșu”, cele mai multe dintre persoane își imaginează această culoare pe buze, nicidecum la ochi. Și este păcat; roșul evidențiază extrem de bine ochii verzi, oferindu-le o profunzime aparte.

Colorful makeup

Și, pentru clientele îndrăznețe, putem combina mai mul­te culori. Un astfel de machiaj se potrivește de minune cu o ținută nude, neagră sau albă și, cu siguranță, va atrage toate privirile. Trebuie doar să alegeți nuanțele potrivite clientei și să realizați armonios trecerea dintre acestea.


Follow Us On Instagram