Latin America’s Most Beautiful Hair

Latin America’s Most Beautiful Hair

Label Rats 1

Partea din creştetul capului se marchează în funcţie de zonele de păr ce urmează a fi separate. Apoi, părul de pe părţile laterale se va împleti, începând de la tâmple până la ceafă. Părul din creştet va fi lucrat şuviţă cu şuviţă cu ajutorul bigudiurilor sau al ondulatorului după care se va face styling-ul adecvat.

Primary Freedom 1

Începând de la ceafă se taie în scară (abrupt). Fiecare element este tăiat exact deasupra liniei de separare. Părul din partea de sus a capului se taie fir cu fir într-un unghi ascendent faţă de frunte. Astfel, partea din faţă va rămâne mai lungă şi va cădea în mod natural şi asimetric.

Primary Feedom 2

Bretonul va avea o formă liniară şi compactă iar peste el vor fi franjurate şuviţe cu lungimi mai mari. La spate tunsoarea va avea formă de bob. Cel mai scurt punct este situat sub ureche iar linia va fi una asimetrică pe partea stângă. În funcţie de direcţia în care pieptănăm părul partea din faţă trebuie să arate ca în imaginea alăturată.

Bohemian Freedom 1

Se începe de la ceafă pentru a crea o scară(graduală). La spate părul va fi tăiat chiar deasupra liniei de separare. Părul din părţile laterale se piaptănă spre spate iar următoarea linie de tăiere va fi cea din spatele urechii – de altfel ea este şi punctul de referinţă. Acest aspect creează un volum concav pe lungime dar pune accent şi pe partea din faţă a capului.


Follow Us On Instagram