Laminarea genelor


Cel mai nou trend în materie de gene a făcut înconjurul lumii încă de la primele apariţii în saloanele de specialitate. Modalitatea obţinerii genelor curbate, cu aspect natural nu mai este un secret. Inovaţia a cucerit un număr colosal de femei şi nu numai, din întreaga lume, datorită rezultatelor uimitoare.Această nouă tendinţă a cuprins un teritoriu amplu în zona de beauty a României, fiind adoptată şi de foarte mulți specialiști. Desigur, procedura presupune câteva ore de cursuri pentru obţinerea unui rezultat satisfăcător atât pentru dumneavoastră, cât şi pentru clientele care vă solicită serviciile.

Ce este de fapt laminarea? Ei bine, această procedură reprezintă o alternativă a extensiilor de gene false pentru obţinerea unui efect curbat şi natural. De asemenea, laminarea genelor cuprinde numeroase avantaje, principalul fiind acela că, în comparaţie cu extensiile aplicate, aceasta nu presupune utilizarea chimicalelor, ci doar a tratamentului cu cheratina ce ajută genele naturale, laminând şi curbând fiecare fir de păr.

În ceea ce priveşte trendul actual, un alt aspect interesant este acela că genele clientelor dumneavastră diferă semnificativ, motiv pentru care tratamentul oferă posibilitatea unei personalizări a procedurii. Tratamentul are trei opţiuni pentru dimensiunea genelor, iar fiecare opţiune va fi aleasă de către dumneavoastră în funcţie de lungimea genelor clientei şi de forma ochilor acesteia.
Este esenţial să vă pregătiţi clientele pentru laminarea genelor încă din momentul în care acestea solicită o programare. Procesul de pregătire constă în evitarea folosirii produselor pentru gene, respectiv rimelul şi ondulatorul pentru gene. Motivul este simplu, genele clientelor dumneavoastră trebuie să fie relaxate şi uscate pentru obţinerea celor mai bune rezultate.

Realizarea genelor prin tratamentul cu cheratina durează aproximativ o oră, ceea ce înseamnă jumatate din timpul acordat pentru aplicarea extensiilor fir cu fir. Pentru un efect mai intens al genelor laminate, acestea pot fi şi vopsite.
O altă precizare importantă pentru clientele dumneavoastră este aceea că genele proaspăt laminate trebuie protejate de contactul cu apa timp de 48 de ore, timp în care formula este încă activă, iar efectul de laminare este încă în desfăşurare, acţionând continuu asupra genelor.

Rezultatul obţinut în urma laminării genelor durează, în general, opt săptămâni, dar efectul poate fi prelungit până la douăsprezece săptămâni, în funcţie de tipul de gene al clientei. În mod evident, acesta reprezintă un alt avantaj, în comparaţie cu extensiile aplicate care, în mod normal, se menţin timp de patru săptămâni. În acest caz, după primele patru săptămâni ale laminării, unele gene cad, iar firele noi încep să apară. Acestea, nefiind supuse tratamentului cu cheratina, trebuie întreţinute cu un rimel special. O altă diferenţă majoră dintre extensiile aplicate şi noul trend este aceea că procedura din urmă nu afectează genele clientei. Extensiile fir cu fir necesită un lipici special pentu aplicare, iar în momentul în care se desprind, genele naturale sunt prinse de cele false.

Vechiul concept de „întreţinere” întâlnit la extensiile fir cu fir va dispărea, deoarece aplicarea procesului de laminare oferă cele mai bune rezultate pe „genele virgine”. Prin urmare, următoarea programare a clientelor dumneavoastră va trebui să aibă loc la minim opt săptămâni, timp în care genele se vor regenera complet. După cum am precizat încă din primele rânduri, nu doar doamnele şi domnişoarele sunt interesate de acest nou trend în materie de gene, ci şi domnii. Da, chiar ei. Ochii bărbaţilor joacă un rol esenţial în aspecul lor, deci… de ce să nu primească şi ei puţin ajutor din partea dumneavoastră? Laminarea genelor presupune un efort minim, rezultate de lungă durată şi posibilitatea de a fi aplicate oricărei persoane fără a se supune riscului de a-i fi afectate genele naturale.


Follow Us On Instagram