Inspirații de manichiuri deosebite

Domeniul unghiilor tehnice este o artă care poate transcende obișnuitul. Pe un tărâm în care creativitatea nu cunoaște limite, această călătorie picturală pătrunde în extraordinar și prezintă stiluri de unghii de-a dreptul captivante.

Manichiurile complexe celebrează măiestria artistică a tehnicienilor de unghii și gama diversă de posibilități atunci când vine vorba de designul unghiilor. Cu toate că unghiile simple au farmecul lor, nail artul depășește tradiționala culoare roșie și manichiura franțuzească. Așadar, vă invităm să explorăm împreună câteva stiluri captivante, de la modele complicate pictate manual până la stilizări 3D elaborate. Fie că este vorba de motive florale, modele geometrice sau nail art tematic, abilitățile voastre oferă o gama largă de opțiuni care pot transforma unghiile clientelor în pânze miniaturale de autoexprimare.

Cu toții știm deja că stilurile diferite de unghii sunt o reflectare a individualității și a stilului personal. Într-o lume în care prima impresie contează, unghiile au devenit o formă puternică de exprimare de sine. Manichiura poate fi un mijloc de comunicare, spunând povești și exprimând pasiunile și interesele fiecărui purtător în parte. Așadar, v-am pregătit câteva inspirații din sfera manichiurilor deosebite, de care sperăm să vă bucurați împreună cu clientele voastre!

 

Artă abstractă – În ultimul timp s-a putut observa cu ușurință tendința clientelor spre manichiuri abstracte, unice, realizate din pensulă, fără șabloane și abțibilduri. Acest tip de manichiură are nevoie de simț estetic, precizie și destul de multă răbdare.

 

 

 

Personaje – Probabil una dintre cele mai complicate solicitări, realizarea de personaje pe unghiile clientelor este o adevărată provocare. Vorbim despre înclinație artistică pentru desen și pictură, dar și despre un timp suplimentar acordat întregii manichiuri.

 

 

 

Picturi 3D – Modelele tridimensionale nu sunt tocmai noi în peisaj, însă cu siguranță nu sunt atât de simplu de realizat. Această manichiură este cu adevărat deosebită și se potrivește pentru evenimentele importante din viața fiecărei cliente.

 

 

 

French de interior – O abordare destul de recentă în lumea manichiurii, french-ul de interior este manichiura care a pus la încercare toți tehnicienii. Acest tip de french se realizează într-un timp îndelungat, cu foarte mult material și cu multă răbdare pentru pilire.

 

 

 

Manichiuri complexe – Pentru că nu toate clientele își doresc unghii scurte și simple, este important să fiți pregătiți cu diferite accesorii, dar și cu idei re creare a unui set de unghii complex. Aveți nevoie de puțină imaginație, simț estetic și produse diversificate.

 

 

 

Cristale – Ștrasurile pe unghii sunt unele dintre accesoriile preferate ale clientelor, însă aranjarea lor nu este întotdeauna simplă. Pentru a realiza un model deosebit cu ajutorul lor, aveți nevoie de mai multe forme, dimensiuni, nuanțe de cristale și de gândirea modelului înainte de a-l aplica pe unghie.

 

 

 

Lungimi extreme – Cu siguranță ați observat deja că multe dintre cliente nu se mai tem să poarte unghii extrem de lungi, adoptând modelul de peste ocean. Pentru a realiza astfel de manichiuri cu adevărat deosebite, trebuie să dozați foarte de bine materialul, să oferiți rezistență fără a crea un aspect încărcat.

 

 

 

Multă culoare – Dacă aveți cliente care abordează mereu manichiuri colorate, trebuie să fiți întotdeauna pregătiți. Este important să vă refaceți constant stocul de culori, să dețineți cunoștințe cromatice și să realizați manichiuri pline de culoare, dar armonioase.


Follow Us On Instagram