În familia Cristinei și a lui Denis Ștefan

 

În această ediție este vorba despre un cuplu extrem de apreciat, atât în mediul online, cât și la televizor și, cu siguranță, și în viața reală. Cu toții îi cunoaștem pe Cristina și Denis Ștefan, o pereche activă, pasionată de sport și de viața de familie pe care o conturează alături de cele două fetițe – Delia și Domy.

Pe Cristina o cunoaștem, cel mai probabil, de la televizor, fiind timp de mulți ani dansatoare la emisiunea „Cronica Cârcotașilor”. Dacă ați cunoscut-o mai târziu, cu siguranță s-a întâmplat prin intermediul Instagramului, unde are o comunitate de 95,6K de urmăritori. Cristina promovează o viață activă, prin sport constant, dar și pe cea de familie, încântându-și urmăritorii cu poze în care se află alături de Denis și de fiicele lor.

În schimb, pe Denis îl cunoaștem cu toții datorită unuia dintre cele mai importante roluri ale sale: Medalion din „Inimă de țigan”. Denis este pasionat de echitație și îi învață pe oameni cum să își dreseze singuri caii. Mai multe ne spun chiar ei:

Care este povestea voastră, cum v-ați cunoscut?

Văzut, plăcut, luat, căsătorit! Ne-am cunoscut în 2012, atunci când am fost distribuiți împreună pentru un spectacol istoric. A fost dragoste la prima vedere, de atunci am rămas împreună.

Cum ați luat decizia de a vă mută la casă, într-o zonă liniștită?

Ne doream să mărim familia, deci ne trebuia un spațiu mai mare, iar pentru Denis este foarte OK zona, căci e aproape de cai. Am vrut să stăm unde e aer mai curat și mediul mai intim.

Cristina, cum ți-ai început cariera de dansatoare și cum ai debutat în televiziune?

Am început cu gimnastică ritmică pentru câțiva ani, iar pe la 11 ani au urmat dansurile sportive (de societate). Drumul a dus către un casting pentru „Cronica Cârcotașilor” în 2007, unde au venit peste 200 de fete atunci. M-au ales pe mine, a fost un drum bun și frumos de aproape 15 ani.

Dar tu, Denis – cum s-a născut pasiunea pentru actorie?

De mic mi s-a spus că ar trebui să mă fac actor, pentru că eram pus pe șotii. Dar nu m-am gândit serios la treaba asta până spre 20-21 de ani, când trebuia să iau o decizie, Facultatea de Drept fiind una din deciziile mele greșite. Așa că, după ce am absolvit-o,  mi-am luat dosarul și m-am înscris la Universitatea Hiperyon, la clasa Eusebiu Ștefănescu-Rodica Mandache. Și de acolo a început totul…

Cu siguranță aveți și hobby-uri comune, care sunt acelea?

Echitația în primul rând, sportul, călătoriile.

Ce rol are sportul în viața voastră?

Unul foarte important, mergem constant să ne antrenăm, nu doar pentru a arată bine , ci și pentru echilibrul mental. În familia mea, părinții au fost gimnaști, apoi acrobați iar așchia nu sare departe de trunchi.

Denis, ce ne poți spune despre cai și despre „Programul Caii României”?

Am început acest program de dresaj în 2012, ca un răspuns la nevoia din ce în ce mai mare de informație despre dresajul calului tânăr și nu numai, până la nivel competițional. Și dintr-o pornire personală, mi-am asumat rolul de a fi singurul român care își expune opiniile acumulate prin intermediul work-shopului de dresaj. Și astfel, de mai mult de zece ani, ajut iubitorii de cai să-și dreseze propriii cai fără ajutor extern, sau să își înceapă propria afacere în domeniul echitației.

Fetițele voastre se regăsesc în activitățile pe care le faceți voi sau au pasiuni diferite?

Cea mare, Delia, vine la cai de la șase luni, iar antrenamentele au început pe la trei ani. Îi place și ne bucurăm că nu e nimic forțat. Domy este și ea fericită să vadă caii în libertate și simțim că va fi la fel de atașată de ei. Pe lângă asta, Delia face și capoeira și a făcut și gimnastică.

Cristina, care este secretul părului tău?

Nu am un secret, îl tund la maximum 4 luni, îl spăl la două zile, suplimentele mă ajută și ele.

Nu este decolorat, dar îl vopsesc destul de des (de nevoie). Cred că produsele de calitate sunt un must have pentru a menține un păr lung și frumos, și neapărat: cât mai puțină placă și coafat.

Cum arată o zi din viața voastră?

Trezit la 07:00, pregătit și dus copilul mare la școală, Cristina o preia pe Domy, luăm micul dejun, iar după ora 12:00 plecăm fiecare unde are treaba: cai, sală, casting, cumpărături etc. După-amiază, când bona este liberă, revenim și luăm cina în familie, povestim… apoi pregătim fetele pentru somn și cam atât. A două zi de la capăt.

Ce planuri aveți pentru viitor?

Nu ne-am făcut niciodată planuri, avem dorințe pentru care muncim în acest sens. Să zicem că ne dorim să deschidem un business pe partea de sport.

Cum se menține echilibrul într-o familie?

Să menținem ce? Haha. Nu cred că există o rețeta specială, fiecare familie se înțelege diferit și are principii diferite. Noi încercăm să ținem relația de cuplu cât mai VIE (cum este și normal), și să ne bucurăm de fetele noastre, căci ani trec incredibil de repede și parcă mâine pleacă la casele lor…


Follow Us On Instagram