Fascinanta lume a astrologiei chineze

Universul astrologiei chineze se dovedește a fi o comoară de o complexitate aparent infinită!  În timp ce mulți sunt familiarizați cu termeni precum „Mercur retrograd”, „planete” și „ascendent” din perspectiva astrologiei europene, doar o mică parte dintre noi are cunoștințe despre bogăția oferită de astrologia chineză.  Așa că, da! Merită să ne lărgim orizontul pentru a ne îmbogăți cunoștințele și pentru a ne cunoaște mai bine.

Ce este astrologia chineză?

Astrologia chineză are o strânsă legătură cu filosofia chineză (teoria celor trei concepte: cerul, omul și pământul) și folosește principiile Yin și Yang, cele zece tulpini celeste, cele douăsprezece ramuri terestre, calendarul lunar și calendarul solar, dar și calculul timpului după an, lună, zi și oră. Și cel mai important aspect este că poate fi aplicată oricărei persoane, din orice colț al lumii, din orice timp.

În universul astrologiei și culturii occidentale, conceptele specifice astrologiei chineze rămân adesea obscure și puțin familiare. Mai mult, adesea acestea sunt prezentate greșit sau în mod incomplet. În România, aplicațiile de profil, inclusiv site-urile, oferă aproape in 100% din cazuri informații exclusiv pentru anul nașterii, iar astfel, ne-am obișnuit să căutăm detalii despre animalul care ne guvernează anul. Cu toate acestea, câți dintre noi știu că cele mai semnificative informații despre caracterul nostru în astrologia chineză se află, de fapt, în ziua nașterii? Foarte puțini, cu siguranță! Pentru că elementele aflate în ziua nașterii vorbesc despre adevăratul nostru caracter, despre calități și defecte, despre sine, și doar aici putem descoperi compatibilitatea în cuplu.

Iată de ce horoscopul chinezesc prezentat la noi în țară ne oferă doar o imagine parțială! Informațiile la care am avut acces până acum sunt, de cele mai multe ori, prea superficiale și diluate. Este timpul să pătrundem mai adânc în această înțelepciune ancestrală!

Cheile cunoașterii de sine

În imensa rețea a astrologiei chineze, fiecare pilon (oră, zi, lună, an) dezvăluie detalii prețioase despre diverse aspecte ale vieții unei persoane. Cu toate acestea, dintre toți pilonii cel mai semnificativ în această artă ancestrală este, fără îndoială, pilonul zilei de naștere.

Pilonul orei de naștere oferă o privire asupra relației cu copiii, subordonații și aduce în lumină visurile și aspirațiile pe care le purtăm în suflet. Pilonul lunii de naștere se concentrează asupra carierei, dezvăluind modul în care ne raportăm la colegii de muncă, la superiori, dar și la părinții noștri. În final, pilonul anului de naștere ne oferă indicii prețioase despre viața noastră socială, conexiunile cu prietenii, relațiile cu rudele extinse și despre modul în care suntem percepuți în societate. Acești piloni reprezintă cheile esențiale pentru a descifra misterul sinelui în astrologia chineză.

Primul și singurul cel mai exact și complet calculator chinezesc din Romania este acum disponibil pe fengshuibycristina.com.  Pentru că ne dorim ca tu să fii bine informat și să ai acces la această minunată cunoaștere complexă.  Pașii pe care trebuie să îi parcurgi pentru dezvăluirea celor mai importante informații despre tine sunt aceștia:

  1. Accesează calculatorul chinezesc pe fengshuibycristina.com;
  2. Introdu data nașterii tale (zi, lună, an). Nu uita de ora nașterii, pentru că și aceasta este extrem de importantă;
  3. Da click pe „Află-mi zodia”;
  4. Harta ta BaZi este pregătită. Mai jos poți vedea harta unui copil născut în 24.07.2015, ora 11:35.
  5. După cum poți vedea, cel mai important pilon, ce conține cele mai prețioase informații despre tine, este cel aflat în ziua nașterii sau, mai simplu, cel colorat;
  6. Acum ai aflat care îți este elementul sinelui (aflat în partea superioară – în acest caz Metalul Yin), precum și animalul ce te reprezintă în astrologia chineză (aflat în partea inferioară – în acest caz Taurul);
  7. Mai jos poți citi, complet gratuit, cele mai importante informații despre elementul tău – metalul Yin în exemplul de mai sus;
  8. Accesează tabloul complet ce te descrie, prin achiziționarea pilonului zilei (ce include atât elementul sinelui, cât și animalul – aici Taurul de Metal);
  9. Obține reduceri la produsele tale benefice, norocoase (brățări din aur cu șnur, cristale).

Modalități de a ne îmbogăți viața cu ajutorul astrologiei chineze

În căutarea unei vieți împlinite și a unei evoluții personale constante, dezvoltarea cunoașterii de sine și a înțelegerii parcursului nostru în viață reprezintă două elemente esențiale. Această călătorie către autodescoperire și dezvoltare personală este un proces continuu, care ne poate aduce o profunzime și înțelegere pe care puțini oameni o experimentează pe deplin.

Cunoașterea de sine este cheia către autenticitate și înțelegerea profundă a propriei noastre persoane. Aceasta presupune explorarea, recunoașterea și acceptarea a ceea ce ne definește cu adevărat. Într-o lume în care mulți se simt presați să se conformeze unor standarde prestabilite, descoperirea sinelui autentic poate fi un proces revigorant și eliberator.

Pentru a înțelege mai bine parcursul nostru în viață, este crucial să fim atenți la experiențele noastre, atât la cele pozitive, cât și la cele mai dificile. Ele aduc cu sine lecții prețioase și oportunități de creștere. Analiza și reflecția asupra acestor momente ne oferă perspectivă și ne ajută să navigăm cu înțelepciune prin provocările viitorului.

Astrologia chineză este un instrument puternic în acest proces. Ea oferă un cadru complex de înțelegere a caracteristicilor noastre înnăscute și a influențelor care ne ghidează în viață. Aflarea elementelor care ne reprezintă ne ajuta să ne cunoaștem la un nivel mai profund și să ne valorificăm potențialul.

Ce informații primești?

Dragoste și compatibilitate în cuplu – unul dintre cele mai căutate aspecte ale astrologiei chineze este ghidarea în domeniul dragostei. Aflarea elementelor care guvernează ziua nașterii oferă o perspectivă profundă asupra trăsăturilor noastre și a compatibilității cu potențialii parteneri. Această cunoaștere poate consolida relații existente sau ghida căutarea către un partener potrivit.

Sănătate și bunăstare – astrologia chineză nu se oprește la sfera emoțională, ci oferă și îndrumări pentru menținerea stării de sănătate. Prin înțelegerea elementelor asociate zilei de naștere, putem descoperi potențialele vulnerabilități sau predispoziții, permițându-ne să adoptăm un stil de viață sănătos și preventiv.

Calități și defecte – fiecare persoană este unică, iar astrologia chineză ne ajută să ne descoperim adevăratele calități și defecte. Această cunoaștere ne oferă instrumente pentru a ne valorifica punctele forte și pentru a lucra în direcția îmbunătățirii aspectelor mai delicate ale personalității noastre.

Produse benefice (brățări din aur și cristale) – în căutarea echilibrului și a îmbunătățirii calităților noastre, mulți se întorc către produse care să le ofere sprijin energetic. Brățările din aur și cristalele pot ajuta la echilibrarea energiilor și la amplificarea aspectelor pozitive ale personalității noastre, precum și a norocului. Achiziționând pilonul zilei, primești și un cod de reducere pentru următoarea ta comandă de produse.

Ne dorim ca aceste informații prețioase să ajungă la cât mai multe persoane, fie că vorbim despre partener, copil, părinți, prieteni și așa mai departe, așa că nu mai aștepta! ,,Spread the news’’!

Hai să explorăm împreună bogățiile oferite de astrologia chineză și să aducem lumină și strălucire în viața noastră chiar acum!

 

 


Follow Us On Instagram