Extensii de gene cu efect de lifting

Am tot vorbit în ultimul timp despre subiectul principal al acestei perioade: pandemia. Mai mult decât atât, ne-am axat pe propriul nostru unghi de abordare, respectiv: măsurile de prevenție din saloane. Am trecut prin carantină, mai exact întreruperea activității dumneavoastră, prin redeschiderea saloanelor, iar acum ne aflăm în punctul în care tratamentele oferite în saloanele de înfrumusețare se desfășoară normal, însă ținând cont de anumite direcții pentru prevenirea răspândirii virusului.

Dar fiind faptul că ne apropiem de ceea ce cunoaștem a fi starea de normalitate, este momentul să vorbim despre procedurile de înfrumusețare în sine, și nu doar despre modul preventiv în care le aplicați. Ca atare, subiectul de astăzi este destinat specialiștilor în aplicarea de gene fir cu fir. După cum bine știți deja, nu toate clientele se programează constant pentru întreținerea extensiilor de gene. Acest lucru este rezultatul diferitor motive, precum: teama de deteriorare a genelor naturale, costurile sau monotonia.

Pentru motivul din urmă avem o rezolvare. Cele mai multe dintre femei apelează la genele lungi curbate, iar aspectul de ansamblu și forma acestora sunt sugerate de către dumneavoastră în funcție de trăsăturile clientei. Totuși, există o variantă de extensii care se potrivește oricui. Această tehnică este nouă și iese din parametrii clasici ai extensiilor curbate.

Aplicarea genelor utilizând această modalitate are ca scop alungirea ochiului și crearea unui efect de lifting. De asemenea, ea poate fi asociată și cu efectul unei linii de tuș, creând aspectul de cat-eye. Concret vorbind, această nouă modalitate de aplicare a extensiilor de gene presupune concentrarea lungimii pe colțul extern al ochiului. Astfel, prin aplicarea de gene scurte care acoperă genele naturale pe lungimea ochiului, se va crea iluzia unei linii de tuș. Genele din colțul extern al ochiului nu vor fi curbate și vor fi orientate către exterior, nu în față așa cum suntem obișnuiți.

Această nouă tehnică este ideală pentru clientele care sunt de părere că genele le încarcă prea mult aspectul, dar și pentru cele care s-au plictisit de modalitatea clasică de aplicare a extensiilor de gene.

 

Sabina Apostu


Follow Us On Instagram