Epilarea laser la un alt nivel!

de Amalia Anghel, Coordonator Skinmed Clinic Dermatovenerologie, Estetica Medicala

În orice perioadă a anului puteți avea o piele fină, de invidiat. Fără durere, fără timp pierdut, fără efecte adverse, dar cu rezultate pe termen lung. Epilarea definitivă a atins un alt nivel, datorită ultimelor tehnologii, care există și în România. Soprano Ice Platinum este laserul de ultimă generație, apreciat la nivel mondial, cu cea mai mare eficiență pentru îndepărtarea pilozității. Combină  trei lungimi de undă diferite și este eficient pentru toate tipurile de piele. Cum este posibil?

Tehnologia ICE este o metodă avansată de răcire, foarte eficientă în timpul tratamentului şi cu efect îndelungat. Brevetul ICE tech pentru safirul special încorporat minimizează riscurile de ardere la suprafața pielii, în timp ce este păstrată căldura în derm unde țintim foliculii piloși. După cum ați intuit, tehnologia specială de  răcire creşte confortul pacientului, pentru o procedură complet nedureroasă. Tehnica virtuală, lipsită de durere – SHR este singura metodă clinică utilizată pentru îndepărtarea pilozității, fără durere, cu recunoaștere la nivel mondial. Este o metodă unică de încălzire graduală, extrem de eficientă în fotocoagularea papilei dermice, cu efecte durabile în timp, ce previne agresiunea asupra țesuturilor înconjuratoare. În același timp ”ICE” răcește suprafața pielii, prevenind arsurile superficiale și senzația de durere.

Înainte de Soprano Ice, tehnologiile de epilare definitivă emiteau lumina pulsată, un tratament dureros și de lungă durată. Aceste tehnologii nu se adresau tuturor tipurilor de piele și, mai ales, nu ofereau nicio soluție  pentru pielea bronzată.

Siguranță dovedită în timp

Până acum, epilarea definitivă laser avea limite: persoanele cu pielea închisă, bronzate, nu puteau beneficia de epilare definitivă. Numeroase studii clinice au demonstat că SHR este cea mai sigură procedură LASER pentru îndepărtarea pilozității, inclusiv pentru fototipurile închise la culoare, care sunt foarte sensibile la căldura utilizată în aceste terapii. Papila dermică nu este coagulată printr-un singur impuls cu energie mare, cum se întamplă pentru marea majoritatea tehnologiilor, ci printr-o serie de impulsuri repetitive, cu energie mică. Metoda SHR acționează într-un mod unic asupra melaninei, permițând efectuarea tratamentelor în oricare perioadă din an, pe toate tipurile de tegument. Mai mult, expunerea la soare este mult mai puțin agresivă după un tratament SHR. Brevetul ICE tech pentru safirul special încorporat minimizează riscurile de ardere la suprafața pielii, în timp ce este păstrată căldura în derm, unde sunt țintiți foliculii piloși.

Scapi de părul nedorit, în câteva ședințe

Acest tip de laser poate fi folosit pe absolut orice zonă a feței și a corpului, inclusiv cea inghinală. Urechile, spațiul dintre sprancene, degetele de la mâini și de la picioare pot, de asemenea, să fie epilate cu ajutorul acestui aparat. Tratamentul este indicat și persoanelor cu circulație venoasă deficitară. În cazul acestora, ceara agravează venectasiile și vinișoarelor de pe picioare, agravând această problemă.

Tehnologia acestui laser permite tratamente rapide. Durata unei sesiuni de tratament depinde de zona tratată și de caracteristicile firului de păr. Astfel, variază între câteva secunde pentru zone mici, precum buza superioară și 8 minute pentru toracele posterior/ picioare. În funcție de fototipul cutanat al pacientului și de caracteristicile firului de păr, rezultatele dorite se ating în medie după 6-8 ședințe de tratament.

 

 

Foto Attribute: <a href=”http://www.freepik.com”>Designed by Racool_studio / Freepik</a>


Follow Us On Instagram