Elena Arghir si Bianca Florea, absolvente Cursuri Machiaj by Atelierele ILBAH:

Castigatoare la Concursul International de Make-up – The New Talent 2015

Elena Arghir si Bianca Florea, absolvente Cursuri Machiaj by Atelierele ILBAH:

Doua dintre absolventele Cursului de Machiaj Profesional  din cadrul Atelierele ILBAH au avut rezultate spectaculoase in finala Concursului International de Machiaj – The New Talent din cadrul Make-up Fest  2015.

Aflat anul acesta la a III a editie, Make-up Fest  2015 a fost un adevarat festival dedicat machiajului profesional.  Momentul cel mai asteptat a fost  Finala Concursului International de Machiaj – THE NEW TALENT ce a avut loc Duminica, 1 Noiembrie. Pentru ca Make-up Fest este un motiv de a celebra arta machiajului profesional, aproximativ 30 de make-up artisti s-au luptat in Finala pentru a demonstra ca sunt demni de acest titlu – THE NEW TALENT.

Mirela Vescan, Andreea Pop, Oxana Novacovici si Ana Maria Gorgonetu au compus juriul ce avea misiunea complicata de a ii premia pe cei mai talentati dintre make-up artisti. Juriul a punctat de la dificultatea machiajului, tehnica de lucru a concurentilor dar si respectarea temei (The Dark Side). Originalitatea a cantarit mult, fiind punctat intregul concept: machiajul in concordanta cu tinuta si accesoriile personajelor, trebuiau sa contureze o intreaga poveste.

Elena Arghir si Bianca Florea (absolvente cursuri machiaj  Atelierele ILBAH) au reusit sa se plieze foarte bine pe tema si sa realizeze niste machiaje demne de podium. Intregul concept a fost foarte bine gandit, iar ca rezultat al muncii depuse, acestea au reusit sa castige 2 din cele 4 premii puse in joc: Elena Arghir- Premiul II iar Bianca Florea- Premiul Special.

Elena si Bianca, au absolvit cursurile de machiaj organizate de Atelierele ILBAH, cu aproximativ 2 luni inainte de concurs, performanta lor fiind cu atat mai mare.

Curaj, ambitie, determinare si un strop de talent au fost ingredientele unei experiente de neuitat si de ce nu, o rampa foarte buna de lansare in lumea machiajului profesional.

Alaturi de Elena si Bianca au fost cei de la Atelierele ILBAH care au contribuit la pregatirea pentru eveniment:

–          Mihaela Rotaru si Alina Serbu (traineri Cursuri Make-up Atelierele ILBAH) – Consultanta si indrumare Make-up

–          Cristina Rosca (trainer Cursuri Hairstyle Atelierele ILBAH): Hairstyling-ul modelelor

–          Natasha Maxim (trainer Cursuri Design Floral Atelierele ILBAH) – Accesorii florale pentru modele

–          Hilda Monica (trainer Cursuri Stilism Atelierele ILBAH) – Consiliere Vestimentara si concept

–          Mirela Diaconu (trainer Cursuri Design Vestimentar Atelierele ILBAH) –  Realizarea tinutelor pentru concurs

–          Dana Cimpoi (trainer Cursuri Nail Design Atelierele ILBAH)

–          Elena Alexandroaia si Sabrina Ionescu – Modele

Felicitari tuturor celor implicati si le uram mult succes in continuare. Mai multe detalii despre cursurile Atelierele ILBAH – Centru de Calificare si Formare Profesionala, aici: www.ateliereleilbah.ro


Follow Us On Instagram