DermaClear, cea mai avansată soluție de hidradermabraziune

Cererea de proceduri de curățare și reîmprospătare a pielii a crescut progresiv în ultimii ani, declanșând o serie de inovații în domeniul esteticii, cu rezultate excelente. Dintre acestea se remarcă unul dintre cele mai evoluate tratamente de purificare și întinerire a pielii oferit de Alma Lasers, companie lider în domeniul tehnologiilor medicale și estetice.

DermaClear by Alma este o soluție inovativă de hidradermabraziune ce reunește exfolierea, curățarea, extracția și hidratarea, cu rezultate vizibile imediat. Procedura nu provoacă disconfort sau iritații și este recomandată atât ca tratament de sine stătător pentru curățarea și purificarea tenului, cât și ca pas premergător al intervențiilor cu laser sau al altor proceduri cutanate.

Cum funcționează DermaClear

Platforma are un vârf rotativ de 360°, cu o putere mare de aspirație, care permite un proces de curățare profundă și extragerea impurităților, asigurând în același timp, penetrarea soluțiilor de îngrijire. Capătul funcționează într-o mișcare circulară completă, pentru o acoperire îmbunătățită și omogenă, ceea ce duce la un proces de curățare a tenului mai minuțios.

Procedura DermaClear are trei etape și înglobează serum-uri cu funcții specifice pentru fiecare pas:

1. Curăță și exfoliază

Exfolierea blândă deschide porii și îndepărtează celulele moarte, lăsând tenul curat și împrospătat.

DermaClear EXFO – În această etapă, se folosește o soluție de exfoliere solubilă în apă care conține acid alfahidroxil (AHA) pentru a îndepărta eficient celulele moarte.

2.  Aspiră și purifică

Porii sunt eliberați printr-o aspirație profundă, nedureroasă, ce lasă pielea curată și pregătită pentru o absorbție eficientă a soluțiilor hidratante.

DermaClear CLEANSE – Soluția folosită în această etapă este acidul salicilic solubil în grăsimi (BHA). Acționează profund pentru a îndepărta murdăria și impuritățile din pori, fără a provoca iritații.

3. Tratează și hidratează

O soluție nutritivă este livrată prin capătul rotativ, asigurând o penetrare optimă a pielii. Această soluție protejează și hidratează, pregătind pielea pentru diferite tratamente ulterioare.

DermaClear HYDRATE – Pentru a finaliza procedura, în această etapă, se folosește un ser care asigură pielii curate antioxidanți protectori și hidratare optimă.

De ce să alegi DermaClear?

  • Soluție 3 în 1: curățare profundă, hrănire și hidratare
  • Pătrundere eficientă în piele a substanțelor active
  • Capăt rotativ unic din silicon pentru curățare profundă și acoperire optimă
  • Soluție ideală pentru îngrijirea pielii anti-poluare și anti-toxine
  • ROI ridicat, risc minim
  • Tratament pre-laser excelent pentru rezultate îmbunătățite
  • Calitate standard Alma Gold

Îmbunătățiți-vă rentabilitatea, fără riscuri

O soluție unică și inovatoare de refacere a tenului, DermaClear realizează simultan atât exfolierea, cât și întinerirea pielii, oferind o experiență liniștitoare și revigorantă pacienților.

Fără timp de recuperare, disconfort și iritații, simplu de utilizat, ușor de întreținut și cu o interfață prietenoasă, DermaClear se integrează perfect în orice clinică. Aceasta tehnologie este indispensabilă pentru orice clinică de estetică deoarece oferă un randament investițional ridicat, oferit de Alma, liderul mondial în soluții de îngrijire a pielii.

Distributor în România
ESTETIQ SOLUTIONS
Str. Romulus nr 35, sector 3, Bucureşti
Telefon: 021.323.44.05; 0722.450.598;
Web: www.estetiq.ro


Follow Us On Instagram