Cupio își caută Nail Ambassador 2020!

Află ce trebuie să faci pentru a intra în competiție:

Cupio, brandul 100% românesc, a dat startul unei campanii pentru a desemna un Nail Ambassador al anului 2020. În competiție se pot înscrie toate persoanele care sunt pasionate de manichiură și iubesc produsele Cupio.

Competiția pentru titlul de ”Nail Ambassador 2020” se desfășoară în perioada 13 august – 18 decembrie 2019, iar câștigătorul va fi anunțat în data de 20 decembrie 2019.

Pentru a intra în concurs, fiecare participant trebuie să urmeze pașii de mai jos:

  1. Să trimită un e-mail la adresa ambasador.cupio@gmail.com, care să conțină: numele și prenumele, numărul de telefon, orașul de domiciliu, adresa de e-mail, link-ul către profilul personal de Facebook, motivul pentru care vrea să fie ambasador Cupio.
  2. Să seteze fotografia de copertă (cover) ”Nail Ambassador Cupio 2020” pe pagina sa personală de Facebook (fotografia îi va fi trimisă fiecărui participant care s-a înscris pe adresa de e-mail menționată la punctul 1.)
  3. Să publice minim patru postări pe săptămână care să conțină @Cupio.ro și #cupio
  4. Să realizeze un VIDEO cu durata maximă de un minut, în care să motiveze de ce Cupio este Numărul 1 pentru el/ea. Să posteze filmulețul pe pagina personală de Facebook (atenție, acesta trebuie să fie public).

Cel mai mare fan Cupio va fi desemnat Cupio Nail Ambassador 2020 și va câștiga următoarele premii:

  •  Un voucher în valoare de 1000 euro pe care îl poate folosi pentru achiziționarea produselor pe cupio.ro, în anul 2020
  •  Promovare pe pagina de Facebook și pe blogul Cupio
  •  Un shooting foto pentru alegerea fotografiei ce va fi inclusă în calendarul din 2021
  •  O emisiune Nails by Cupio dedicată în exclusivitate ambasadorului 2020

Pot intra în competiție toate persoanele pasionate de manichiură, cu sau fără specializare în domeniu. Câștigătorul va fi desemnat de un juriu format din echipa Cupio. La alegerea acestuia se va ține cont și de manichiurile realizate, calitatea fotografiilor postate și, bineînțeles, de creativitate. Vor avea avantaj persoanele care se înscriu cât mai repede în concurs și urmează pașii corespunzători.

Mai multe detalii pe www.blog.cupio.ro


Follow Us On Instagram