Cupio a ajuns în capitala Moldovei!

Magazinul cu numărul 12 al brandului românesc a fost deschis în Iași

Brandul 100% românesc de produse cosmetice profesionale de manichiură, make-up și îngrijire a deschis, în 7 septembrie 2019, cel de-al 12-lea magazin din România.

Pentru a fi mai aproape de clienții săi din partea de nord-est a țării, Cupio a inaugurat noul magazin spațios și elegant în incinta Iulius Mall Iași. Aici, la etajul I, doamnele și domnișoarele pasionate de frumos găsesc cele mai noi și profesionale produse de manichiură, make-up și îngrijire personală.

La deschiderea magazinului, clienții au fost întâmpinați cu brioșe delicioase, șampanie și cadouri ce au constat în produse de make-up și manichiură! În plus, toate persoanele care au ajuns pentru prima dată la Cupio au descoperit oferte promoționale irezistibile și produse noi.

În lunile următoare, Cupio va mai deschide încă trei magazine în orașele Suceava, Cluj și Sibiu.

În prezent, Cupio deține 12 magazine fizice în 6 orașe din țară: 3 în Timișoara, 4 în București, 2 în Constanța, unul în Cluj, unul în Iași și unul în Arad.

Cupio crește și se dezvoltă tot mai frumos cu fiecare an, iar după 7 ani de activitate, este cu siguranță unul din cele mai reprezentative branduri de pe piața cosmeticelor profesionale și a produselor de make-up.


Follow Us On Instagram