COSMETICS BEAUTY HAIR

COSMETICS BEAUTY HAIR, cel mai important eveniment din România adresat sectorului de beauty, va avea loc în perioada 26 – 29 septembrie 2019, la ROMEXPO.

COSMETICS BEAUTY HAIR promovează industria cosmeticelor din România și este locul de referință pentru producătorii, importatorii și distribuitorii de produse, echipamente și mobilier pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură, care vor fi prezenți cu oferte inedite, în tendințele sezoanelor 2019-2020.

Evenimentul este structurat pe două componente: B2B (Business to Business),  pentru cei care doresc să găsească distribuitori sau reselleri şi B2C (Business to Client), pentru companiile care vând direct consumatorilor finali.

Expoziția aduce în prim-plan cele mai noi tendinţe în make-up şi hair styling prezentate de profesioniştii din domeniu în cadrul unor evenimente conexe la care vizitatorii beneficiază de sfaturi utile şi demonstraţii din partea specialiştilor.

Pe întreaga durată a evenimentului mii de produse pot fi achiziționate cu discount de către publicul larg. Totodată, la Cosmetics Beauty Hair 2019, specialiștii din industria frumuseții au posibilitatea de a găsi noi distribuitori și de a încheia parteneriate strategice.

Mai multe detalii despre eveniment pe: www.expocosmetics.ro


Follow Us On Instagram