Converse lansează colecția De luxe – The Edge Of Style, o evoluție a clasicului, o explozie de creativitate și stil îndrăzneț.

Într-un moment plin de inovație și rafinament, Converse dezvăluie cu entuziasm colecția De Luxe, marcând un nou capitol în lumea confortului stilizat. Această colecție îndrăzneață își propune să redefinească limitele siluetelor clasice, deschizând noi căi pentru exprimarea sinelui datorită celor trei stilurilor pline de îndrăzneală.

Colecția De Luxe recent extinsă, este concepută pentru a oferi noi identități ale stilului, așa cum sunt definite de o poziție radicală și dimensiuni atipice. Completată de siluete inspirate din stilul de skate funcțional și stilul clasic, linia de încălțăminte din acest sezon exemplifică modul în care portofoliul Converse continuă să evolueze pentru toate tipurile de target.

Clasic, dar cu un stil de Luxe. Elaborat pentru cei ce îndrăznesc să se joace cu granițele stilului și ale creativității. Colecția Converse De Luxe îmbină confortul neașteptat cu stilul elevat. Pentru cei ce au curajul să depășească limitele.

Converse De Luxe Squared

Una dintre cele trei piese inovatoare este modelul Chuck 70 De Luxe Squared, care aduce o perspectivă complet nouă asupra clasicului Chuck Taylor. Transformând vârful tradițional de cauciuc rotunjit într-un vârf unghiular, pătrat, acest model este un manifest al curajului și creativității.

Chuck 70 primește un update superior și neașteptat printr-o nouă abordare de stil nonconformistă. Se adaugă un nou design high-top al modelului premium, Chuck 70, alături de o talpă înaltă și mult confort. Suprapunerile geometrice, detaliile clasice ale iconicului Chuck Taylor All Star fac din acestă siluetă neașteptată, un clasic al viitorului.

Converse De Luxe Wedge

De Luxe Wedge oferă o siluetă complet nouă în portofoliul Converse. O nouă siluetă cu un confort surprinzător. Această distorsionare a modelului Chuck 70 îți exprimă stilul îndrăzneț îmbinând talpa exterioară din cauciuc cu un nou toc de tip platformă. Talpă supradimensionată, intermediară din spumă EVA oferă aproape patru cm înălțime și confort. Construcția unghiulară cu o parte superioară clasică Chuck 70 evidențiază piesa de bază de la un sezon la altul.

Converse De Luxe Heel

Modelul Chuck 70 De Luxe Heel revine pentru un nou sezon. Noul stil clasic Chuck Taylor All Star a fost creat cu un toc gros pentru o amortizare și un confort neașteptat. De Luxe Heel continuă să permită mișcarea și exprimarea persoanelor dinamice de pretutindeni. Un toc de trei centimetri și o amortizare OrthoLite îmbină poziția îndrăzneață și confortul, transformând o piesă de bază pentru un outfit de excepție. Depășește-ți limitele creativității cu noul Converse De Luxe Heel!

Colecția De Luxe este disponibilă pe https://www.converse.ro/search-results?q=de+luxe&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=jurnaluldeestetica&utm_id=comunicat_jurnaluldeestetica&utm_term=comunicat_jurnaluldeestetica&utm_content=jurnaluldeestetica

Te așteptăm să descoperi colecția și în magazinul din @Parklakeshoppingcenter.

Converse Inc. cu sediul în Boston, Massachusetts, este o subsidiară deținută în totalitate de NIKE. Inc. Înființat în 1908, Converse și-a construit o reputație ca America’s Original Sports Company™️ și a fost asociată cu o bogată moștenire de sneakers legendari, cum ar fi Chuck Taylor®️ All Stars, Jack Purcel și One Star. Astăzi, Converse oferă un portofoliu divers: încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii pentru bărbați, femei și copii.

 


Follow Us On Instagram