Coafuri de festival

Din fericire, festivalurile muzicale de vara aceasta nu au luat sfârșit încă! Aveți ocazia, la fel ca până acum, să le realizați coafuri moderne clientelor voastre, cu care să se simtă confortabil și care să le completeze look-ul în mod armonios.

Coafurile de festival au devenit o declarație de individualitate, creativitate și o celebrare a spiritului festiv. De la împletituri complicate, împodobite cu flori, la extensii îndrăznețe, colorate sau sclipicioase, coafurile de festival oferă o modalitate de auto-exprimare și experimentare. Aceste coafuri încorporează adesea elemente inspirate din diverse culturi și tendințe, îmbinându-se pentru a crea look-uri impresionante. Clientele îmbrățișează libertatea de a se dezlănțui cu părul lor, adoptând un vibe jucăuș și lipsit de griji, care completează atmosfera festivă.

Festivalurile se întind pe mai multe zile, astfel clientele vor avea nevoie de coafuri rezistente pe care să le poată purta cu ușurință chiar și după ce au petrecut toată noaptea. Bineînțeles, acest lucru nu va putea fi posibil întotdeauna, însă încercați să le oferiți coafuri care pot fi ușor adaptate și modificate de la o zi la alta. Haideți să vedem împreună care sunt cele mai dorite coafuri de anul acesta:

Accesorii – De la inele la panglici colorate, cleme cu fluturi și flori, orice accesoriu aduce cu sine ideea de festival. Și, vă dăm un sfat, cu cât mai colorate sau mai multe, cu atât mai bine. Nu uitați că festivalul este locul în care putem fi extra – niciodată nu e prea mult!

 

Bubbles – Acest tip de coafură este super actual și iubit de toată lumea. Fie că vorbim despre o coadă simplă, prinsă cu mai multe astfel de elastice, despre două cozi cu acest model, despre codițe mici prinse în acest mod sau despre coafura din imagine, este imposibil să dați greș!

 

Împletituri – Împletiturile sunt de mult timp o alegere populară pentru coafurile de festival, deoarece oferă versatilitate și durabilitate. De la clasicele împletituri, la micro braids și până la împletituri complexe de diferite forme și dimensiuni, acestea sunt alegerea ideală pentru festival.

 

Coafuri fixe – După cum spuneam, rezistența și confortul sunt două caracteristici foarte importante ale coafurilor de festival. Puteți realiza cozi strânse și fixe care să ofere clientei un aspect aranjat. În plus, pentru a doua zi de festival, coada poate fi transformată într-un coc modern cu vârfurile fixate.

 

Culoare – Părul artificial, colorat în nuanțe vii este o alegere la modă, mai ales dacă optăm pentru o astfel de împletitură. Acesta oferă, pe lângă pata de culoare pe care clienta o va asorta cu outfitul, lungime și un efect de ombre extrem de interesant.

 

 


Follow Us On Instagram