Ce manichiuri se poartă primăvara aceasta?

Abia așteptăm un nou sezon pentru a ne schimba energia, garderoba, manichiura sau chiar părul. Vremea este strâns legată de starea de spirit, iar acum că primăvara este aici, ne putem bucura de culoare, de schimbări și de frumusețea naturii verzi din jurul nostru.

Este momentul să renunțăm la unghiile închise la culoare specifice sezonului rece și să transpunem starea de bine și pe unghiile clientelor. Pentru a face acest lucru nu este nevoie decât de o gamă largă de culori, pe care știm siguri că o aveți, și de puțină inspirație – care vine din partea noastră. Așadar, iată ce se poartă primăvara aceasta în materie de manichiuri!

Simplu & drăguț – Primăvara ne inspiră ideea de copilărie, datorită culorilor vesele pe care le vedem în jur, dar și a vremii frumoase care le permite celor mici să iasă la joacă. Aceasta este inspirația pentru o manichiură veselă și drăguță.

 

Culoarea naturii – Ce culoare ne atrage cel mai mult atenția în natură primăvara? Exact! Verdele. Această culoare are atât de multe variații, încât există o nuanță pentru gustul fiecărei cliente în parte. Propunerea noastră este un french cu verde pastel – superb, nu-i așa?

 

Unghii radiante – Galbenul este o culoare plină de viață, dar și subtilă, pe care o putem asorta cu succes la denim. Această combinație are întotdeauna succes. Tot ce trebuie să faceți este să propuneți un model cu galben, iar cel din imagine este alegerea perfectă – simplu de realizat, dar de efect.

 

Albastru senin – Ce ne poate înveseli mai tare în această perioadă decât un cer senin? Niște unghiuțe realizate în aceeași nuanță. Bleu-ul este o culoare veselă, pură și potrivită oricărei cliente. Puteți aborda atât colorarea tuturor unghiilor în această nuanță, cât și realizarea unor modele discrete cu bleu.

 

Floricele pe câmpii – Un alt simbol al primăverii? Bineînțeles – florile. Și sunt atât de ușor de realizat! Nu subestimați niciodată frumusețea florilor simple, fără prea multe detalii, ci realizate doar din puncte. Această pictură oferă un aer jovial și vesel.


Follow Us On Instagram