Bijuterii pe plajă: cum alegi piesele perfecte pentru o zi la malul mării? – Carlette Jewellery

Nicio escapadă la plajă nu este completă fără accesoriile care completează look-ul de pe litoral. Fără a intra în amănunte, atunci când alegeți bijuterii pentru plajă, este esențial să găsiți piese rezistente la apă și nisip, ușoare și în ton cu atmosfera de litoral.

În acest articol, încercăm să selectăm cele mai potrivite bijuterii de plajă care să vă pună în valoare, dar care să reziste la apa mării, atingerea nisipului sau orice alți factori care ar putea dăuna bijuteriilor.

Materialele pentru bijuteriile de plajă

Atunci când alegeți bijuteriile de plajă este crucială selectarea pieselor din materiale precum:

Oțel inoxidabil – acest material durabil este perfect pentru plajă, deoarece este rezistent la coroziunea cauzată de apa sărată. Colecția de bijuterii Carlette pentru plajă este realizată din oțel inoxidabil, placată în peste șase straturi cu aur roz , rodiu sau argint, perfecte pentru o zi de vară la plajă sau oriunde în natură.

Materiale plastice durabile – bijuteriile din acril sau rășină sunt elegante și foarte rezistente. Există o serie de producători care comercializează astfel de creații, iar rezistența lor la factorii de mediu dăunători de pe litoral este bine cunoscută.

Silicon – flexibile și rezistente la apă, bijuteriile din silicon sunt confortabil de purtat și ușor de curățat după o zi la plajă. E drept, acestea nu oferă aceeași eleganță pe care ar oferi-o bijuteriile din oțel inoxidabil sau acril și rășină, dar sunt o opțiune atunci când dorim să intrăm în apă și să stăm pe nisip.

Zirconiu cubic – această piatră prețioasă seamănă cu un diamant, dar este mult mai rezistentă la deteriorare. O bijuterie de acest fel, cum ar fi IRRESISTIBLE Carlette, exprimă feminitatea și totodată este o piesă care poate fi purtată în siguranță la plajă, fără a ne teme de uzura produsului. Pe lângă acestea, accesoriul are un farmec aparte, fiind modern, elegant și exprimând, la o simplă privire, calitatea inegalabilă a bijuteriilor elvețiene.

Modele minimaliste pentru un stil casual la plajă

Când vine vorba despre bijuterii de plajă, mai puțin înseamnă mai de efect. Modelele minimaliste sunt de bun-gust și completează în mod ideal orice look.

Aveți în considerare următoarele aspecte atunci când mergeți la plajă și doriți o accesorizare superbă:

Lanțuri subțiri – un colier sau o brățară cu lanț fin adaugă o notă de eleganță fără a vă copleși aspectul de plajă.

Pandantive delicate – un pandantiv mic este o modalitate perfectă de a fi în ton cu tematica de plajă. Puteți alege pandantive în forma steluțelor de mare, cât și a razelor de soare sau a valurilor mării. Firește, aveți o multitudine de alte elemente inspirate din natură pe care le puteți alege.

Bijuterii la nivelul gleznei – o gleznă care poartă o bijuterie îți poate evidenția picioarele uniform bronzate și poate atrage atenția asupra sandalelor de plajă pe care alegi să le porți.

Folosiți-vă de vibe-ul de plajă – când mergeți la plajă vă recomandăm să purtați cerceii Stunning Blue. Nu numai că sunt extrem de rezistenți, dar se și potrivesc cu atmosfera de vară. Această culoare deschisă a cerceilor se va asorta perfect atât cu apa și cerul senin, cât și cu bronzul perfect pe care îl vei obține.

De asemenea, nu uitați să profitați de atmosfera de plajă încorporând bijuterii inspirate de elemente veritabile găsite pe plajă. Iată câteva idei:

Cercei cu scoici – o pereche de cercei cu scoici sau corali poate adăuga o notă distinctă purtătoarei și stilului său unic.

Brățări cu teme oceanice – alegeți o brățară cu forme inspirate din viața marină, cum ar fi delfini, țestoase sau căluți de mare, pentru a exprima recunoștința și dragostea față de natură.

Coliere cu tematică nautică – pandantivele cu ancoră sau cu barcă cu pânze sunt perfecte pentru a surprinde spiritul litoralului.

Evitarea metalelor și pietrelor prețioase 

Cel mai bine este să vă păstrați piesele scumpe pentru alte ocazii, deoarece nisipul și apa sărată dăunează materialelor delicate și există riscul de a le pierde. În schimb, puteți să alegeți alternative accesibile și durabile, cum ar fi piesele Carlette Jewellery.

Câteva sugestii de luat în considerare la plajă

Stratificarea bijuteriilor este o tendință populară care poate fi aplicată și la ținuta de plajă. Pentru a face acest lucru, țineți cont de aceste sfaturi:

Combinați și iar combinați – asortați coliere sau brățări cu lungimi și stiluri diferite pentru a crea un aspect personalizat și elegant.

Alegeți piese ușoare – atunci când stratificați bijuterii de plajă, optați pentru piese ușoare pentru a preveni ca acestea să devină prea grele sau incomode în timpul activităților de pe plajă.

Păstrați o tematică – mențineți un aspect coeziv respectând o temă, cum ar fi culoarea oceanului sau diferite tipuri de scoici.

Îngrijirea bijuteriilor de plajă

Îngrijirea adecvată a bijuteriilor este esențială pentru ca bijuteriile voastre de plajă să arate cât mai bine.

Clătiți după expunere – după o zi la plajă, clătiți bijuteriile cu apă curată pentru a îndepărta orice reziduuri de sare, nisip sau cremă cu protecție solară.

Uscați bijuteriile – înainte de a vă depozita bijuteriile de plajă, asigurați-vă că sunt complet uscate pentru a preveni orice potențială deteriorare.

Depozitați separat bijuteriile – păstrați bijuteriile de plajă într-un compartiment separat sau într-un săculeț special pentru bijuterii pentru a evita zgârierea sau încurcarea cu alte accesorii.

Curățare regulată – curățați-vă periodic bijuteriile de plajă folosind o cârpă moale și o soluție de curățare blândă pentru a le menține strălucitoare și noi.

Urmând aceste sfaturi, vă puteți forma o colecție de bijuterii de plajă care este atât elegantă, cât și funcțională. Indiferent dacă vă relaxați pe nisip, faceți o baie în ocean sau vă bucurați de un apus de soare la malul mării, accesoriile perfecte pentru plajă vă vor face să arătați și să vă simțiți fabulos toată vara.


Follow Us On Instagram