Alluzience este ultima inovație pentru eliminarea ridurilor de expresie, indiferent de tipul de ten

Dr. Alexandru Karkhi este un medic estetician cu renume, care are clinici deschise din Vietnam până în Londra. În cei peste zece ani de experiență în domeniu, a primit numeroase distincții medicale și este membru de onoare în cele mai importante organizații medicale internaționale.

Recent, DR.K a adus în România injecțiile cu Alluzience, ultima inovație în materie de injecții cu botox pentru eliminarea ridurilor de expresie și a altor imperfecțiuni de la nivelul feței. Cum funcționează acest tratament, când se recomandă și ce trebuie să știm despre tenul nostru și pielea noastră, ne spune chiar DR.K.

,,Injecțiile cu botox pentru eliminarea ridurilor de expresie sau pentru a corecta diferite imperfecțiuni ale tenului, pomeților și buzelor se folosesc de zeci de ani în estetică facială. Doar că până acum se folosea un tip de botox pudră, care trebuia calibrat cu precizie.

Din fericire, Alluzience este diferit. Spre deosebire de formulele și serurile de până acum, care aveau nevoie de diluare cu clorură de sodiu și un dozaj extrem de fin pentru rezultate corecte, Alluzience oferă precizie și siguranță prin eliminarea necesității calculelor de dozare pentru că vine într-o formă lichidă, gata preparată. În plus, structura moleculară a produsului nu include proteine umane sau de origine animală, cum ar fi albumina serică sau lactoza.

Un alt aspect revoluționar la Alluzience este modul în care substanța se metabolizează la nivelul pielii din zona feței. Spre deosebire de alte mărci standard care conțin derivate din toxină botulinică în diferite concentrații și care își fac vizibil efectul într-un interval de șapte până la 14 zile, Alluzience începe să își facă vizibil efectul încă din primele 24 de ore după injectare.

Rezultatele durează de obicei până la șase luni, depășind longevitatea altor toxine botulinice care durează între trei și patru luni. Este important de reținut că injecțiile Alluzience trebuie administrate de profesioniști cu experiență, de aceea recomand persoanelor interesate să apeleze la clinicile DR.K, pentru că aici o să găsiți acest produs inovativ.”, a explicat DR.K.

De ce apar ridurile de expresie?

Ridurile de expresie sunt contracții ale mușchilor de sub piele, care apar atunci când suntem concentrați sau când ne mirăm, atunci când zâmbim sau când suntem nervoși. Practic, orice grimasă a feței implică o reașezare a liniilor tenului. Cum se formează un rid? Simplu. Pentru că pielea este elastică și este cel mai mare organ al corpului uman, ridurile sunt zone care ajută pielea să se dilate și să se contracte.

În general, ridurile de expresie se formează între sprâncene, pe partea laterală a nărilor, pe frunte sau în colțurile ochilor. Dacă la 20 de ani pielea este încă foarte elastică și revine la formă inițială imediat ce contracția mușchiului facial a dispărut, cu trecerea anilor pielea își pierde elasticitatea și ridurile rămân fixate la nivelul tenului chiar și după dispariția acțiunii care le-a declanșat.

Primele riduri de expresie se formează, de obicei, în zona frunții, pentru că este zona cu cea mai mare expunere la mediul exterior. Altfel spus este prima regiune care intră în contact cu radiațiile UV, cu radicalii liberi, pentru că în zona respectivă nu există țesuturi adipoase sub piele.

Nu doar radicalii liberi și radiația UV influențează apariția ridurilor de expresie. Fumatul, de exemplu, este extreme de nociv pentru ten, pentru că fumul de țigară restricționează și fluxul sanguin de la nivelul pielii, iar acest lucru favorizează apariția ridurilor din jurul gurii la persoanele care fumează.

Câte tipuri de ten sunt definite în dermato-estetică? Cum apar ridurile de expresie în funcție de tipul de ten?

Există cinci tipuri de ten, fiecare cu propriile mecanisme de tratament și eliminare a ridurilor de expresie:

Tenul normal – este tipul de ten echilibrat și se întâlnește la persoanele tinere, urmând să se transforme cu trecerea timpului, dar și influențat de alți factori pe care i-am enumerate anterior: stilul de viață, durata expunerii la soare, obiceiuri nocive precum fumatul. Tenul normal este definit de o piele suplă, netedă, catifelată și moale la atingere, cu o textură deosebit de elastică. Tenul normal este caracterizat printr-o piele curată, nu prezintă puncte negre sau coșuri și nici zone cu exces de sebum;

Tenul uscat sau atopic – este caracterizat de o piele aspră, ternă, rigidă, lipsită de elasticitate, cu tendințe spre ridare și  iritare. Acest tip de piele are că principală caracteristică faptul că nu poate reține apă la nivelul barierei hidrolipidice a pielii, iar glandele sebacee secretă sebum în cantități foarte mici;

Tenul gras – este foarte ușor de recunoscut, acesta având un aspect lucios și uleios. Tenul gras prezintă pori dilatați și comedoane și este expus apariției punctelor negre;

Tenul mixt – este cel mai comun tip de ten și este o combinație între tenul atopic și tenul gras, în sensul că, pe zona T, adică zona formată din frunte, bărbie și pomeți, pielea este lucioasă și uleioasă, în timp ce pe restul feței pielea este mată, aspră, uscată și rigidă;

Tenul sensibil – este tipul de ten cel mai predispus la dezvoltarea acneei și a alergiilor și unde apar ridurile cel mai ușor. Este caracterizat de o piele fină, delicată, capilare fragile, care se pot sparge ușor și prezintă tendința de înroșire și iritație.

,,Ce este interesant la Alluzience este că se mulează perfect oricărui tip de ten. Fiind o formulă lichidă, ajută la hidratarea tenului uscat sau mixt și nu încarcă tenul gras. În plus, poate fi folosită și pe tenul sensibil, pentru că nu conține substanțe care să irite tenul. De aceea numesc acest tratament o inovație în zona de skincare și estetică facială.”, a completat DR.K.

Cine este Dr. Alexandru Karkhi?

Dr. Alexandru Karkhi și-a început activitatea în 2012, când a finalizat studiile de specialitate la UMF Carol Davila, București. Și-a dezvoltat competențele și abilitățile în chirurgia implantelor orale, iar ulterior s-a îndreptat către estetica facială prin Specializarea de Chirurgie Maxilo-Facială.

În prezent, Dr. Alex Karkhi este recunoscut pentru inovațiile pe care le-a adus în estetica facială. În clinicile sale creează noi tratamente care vizează eliminarea și netezirea ridurilor faciale, revolumizarea facială, îmbunătățirea nuanței și culorii pielii, redobândirea elasticității și texturii pielii, eliminarea acneei sau întârzierea procesului de îmbătrânire a pielii, totul prin tehnici moderne și cu ajutorul unor tehnologii și proceduri nechirurgicale.

 

Clinica DR.K Medical Center

+40 767 587 587

www.clinicadrk.com

  • Lt. Av. Iuliu Tetrat 1, et.1, București
  • Erou Iancu Nicolae 53, parter, Pipera, Ilfov

 

 


Follow Us On Instagram