Adoptă farmecul viu al culorilor!

Adoptă farmecul viu al culorilor!

Ne-am propus să aducem în prim-plan farmecul ameţitor al culorilor din lumea modei în produsele cosmetice. Noul trend străluceşte în culori vesele, completând astfel şi desăvârşind materialele şi rochiile maxi vaporoase cu motive florale.

Nuanţa de galben a soarelui cald de vară transmite aspectul uşor şi diafan, iar cu ajutorul nuanţelor tari de verde şi turcoaz obţineţi farmecul unei priviri intense, seducătoare. Stilul este finisat perfect în combinaţie cu brăţările XXL şi colierele etno. Iubitoarele de accente extravagante pot experimenta o paletă largă de culori în această vară. “Uni” nu mai este actual, astăzi se poartă amestecul de culori. Astfel, orice femeie îşi poate reînnoi machiajul cu ajutorul unei game variate şi ameţitoare de culori pentru o vară de neuitat. Numele de Joyful Summer nu a fost ales întâmplător: MALU WILZ Beauté lansează astfel un look uşor şi delicat de vară, viu colorat, ideal pentru a completa podiumul prezentărilor de modă.

Cum puteţi obţine A Joyful Summer Look?

Cu ajutorul fondului de ten Natural Touch Foundation veţi obţine o bază naturală de machiaj pentru un ten cu aspect proaspăt şi întinerit. Textura plăcută şi uşoară vă asigură un ten fin şi uniform. În plus, agentul de hidratare Squalene netezeşte tenul. În funcţie de preferinţe, puteţi intensifica puterea de acoperire prin aplicarea repetată sau puteţi sublinia uşor naturaleţea printr-o singură aplicare delicată. Experimentaţi prospeţimea fructelor de vară cu nuanţa delicată a piersicii din pudra BLUSHER Nr.28. Gama Joyful Summer Look vă oferă posibilitatea de a alege între un machiaj delicat şi unul intens al ochilor.

Fardul de pleoape EYESHADOW Nr.98 în nuanţa bronzului de plajă şi fardul de pleoape Nr. 135 în nuanţa de turcoaz a mării creează o privire seducătoare, expresivă şi strălucitoare. Pentru machiajul de zi, combinaţi fardul de pleoape în nuanţa alb off-white (alb-natural, uşor gălbui) EYESHADOW Nr.78 cu nuanţa arămie Nr.86. Creionul pentru conturul ochilor, de culoarea caramelului, KAJAL DESIGNER Nr.34 completează ideal ambele machiaje şi reprezintă cadrul perfect pentru machiajul viu colorat al ochilor.

BUZELE? ROŞII! ROŞII! ROŞII! Un trend, ce se păstrează şi pe timpul verii. De data aceasta, obţinut cu ajutorul nuanţei de roşu coral strălucitor sau atenuat cu ajutorul nuanţelor de portocaliu. Sfatul nostru: Încercaţi-le, merită! La final, accentuaţi buzele în funcţie de preferinţe cu roşu aprins Nr. 01 sau subliniaţi machiajul natural cu nuanţa de portocaliu Nr. 160.

TIPS: Sprâncene accentuate pentru un plus de expresivitate

Sprâncenele bine conturate echilibrează aspectul feţei, accentuează trăsăturile frumoase şi estompează trăsăturile nedorite. Cu ajutorul celor două creioane cu periuţă nr.04 şi nr.06 pentru sprâncene, EYEBROW DESIGNER puteţi obţine instantaneu un aspect bine conturat al sprâncenelor.
În funcţie de tipul de ten, alegeţi nuanţa potrivită de maro pentru clienta dumneavoastră. Finisaţi machiajul ochilor cu 3D EFFECT MASCARA, care conferă volum genelor şi le colorează în negru intens cu ajutorul pigmenţilor Carbon Black.

Mulţumiri Malu Wilz
www.maluwilz.ro
pentru acest articol


Follow Us On Instagram