Acidul hialuronic, ritual esențial pentru repararea părului!

Tratamentul instant, pe bază de acid hialuronic, marca Elgon Luminoil, de la Beauty One, oferă soluția perfectă pentru refacerea fibrei capilare.

Păr deshidratat, lipsit de volum și suplețe în urma decolorărilor excesive și proceselor termice? O problemă frecventă, pentru orice femeie! Tratamentele chimice solicită părul și contribuie la deteriorarea prematură a fibrei capilare. De asemenea, schimbările climatice dintre sezoane afectează structura firului de păr, fiind necesar un proces de regenerare prin care acesta să-și recapete aspectul natural și sănătos.

Cum acționează acidul hialuronic asupra fibrei capilare?

>>> https://www.beautyoneshop.ro/content/luminoil-14 <<<

Tratamentul instant oferit de produsele Elgon Luminoil repară și restructurează fibra capilară cu ajutorul unui element cheie în regenerarea țesuturilor – acidul hialuronic. Acesta hidratează și repară cele mai deteriorate și degradate zone din interiorul firului de păr. Cunoscut îndeosebi pentru efectele sale benefice în tratamentele de îngrijire ale pielii, acesta contribuie și la revitalizarea părului vopsit, supus în mod constant decolorării sau fluctuațiilor climatice.

Beneficiile tratamentului Elgon Luminoil:

 • Sistem profesional rapid de restructurare;
 • Formulat cu acid hialuronic și keratină, ingrediente esențiale în refacerea firului de păr;
 • Sistem inovator ce acționează în 10 minute;
 • Oferă hidratare intensă și rezultate optime de la prima utilizare;
 • Ajută la repararea firului de păr despicat;
 • Potrivit părului fragil, deshidratat sau degradat;
 • Din compoziția sa mai fac parte acizii grași și extractul de hamamelis care tonifiază părul în profunzime și îi conferă o strălucire îndelungată.

Gama Elgon Luminoil conține 4 pași esențiali prin care părul își va redobândi strălucirea și maleabilitatea:

 1. Șamponul de curățare Luminoil este menit să deschidă cuticula firului de păr, pentru a permite substanțelor active din spuma Luminoil Synergy să ajungă chiar în cortex (interiorul firului de păr).
 2. Spuma Tratament Express Luminoil Synergy conține un complex de substanțe active care sunt livrate chiar în cortexul firului de păr. Aceasta reprezintă elementul de bază al tratamentului Luminoil, care datorită conținutului de acid hialuronic și keratină fortifică și oferă strălucire încă de la prima utilizare. Luminoil Synergy restructurează din interior fibra capilară, protejează împotriva proceselor termice și chimice și hidratează în profunzime.
 3. Masca nutritivă cu argan este ideală pentru părul poros-uscat și deshidratat. Formula cu ulei de argan, acid hialuronic și keratină vegetală reface structura firului de păr, hrănește intens și oferă protecție împotriva razelor UV.
 4. Tratamentul leave-in pentru hidratare instantă este potrivit pentru toate tipurile de păr, acționează ca un boost de strălucire, restabilește echilibrul și reface structura firului de păr, înca de la prima utilizare.

Mod de aplicare și Recomandări

Cu ajutorul Șamponului Luminoil pH alcalin 7,5 se deschide cuticula firului de păr. După clătire, se șterge ușor părul cu un prosop pentru a se înlătura excesul de apă. Următorul pas presupune aplicarea spumei tratament, fără a agita tubul înainte, pe toată lungimea părului. Se lasă să acționeze minim 5-10 minute, pentru ca ingredientele să pătrundă în firul de păr, apoi se clătește.

Se închide cuticula cu masca Elgon pentru a reechilibra pH-ul. Se lasă să acționeze 5 minute după care se clătește cu apă călduță. Pe părul umed, înainte de uscare, se aplică tratamentul leave-in Luminoil Boost pentru a oferi hidratare, strălucire și protecție termică.

În urma tratamentului, părul va fi mult mai echilibrat, plin de strălucire si luminozitate, culoarea va fi mai intensă, nu se va mai electriza și va deveni mătăsos la atingere.

Specialiștii recomandă aplicarea tratamentului de maxim 2 ori pe lună.

Produsele Elgon sunt distribuite exclusiv de BeautyOne în saloanele partenere cât și pe beautyoneshop.ro.

Cătălina Grama (Jojo) folosește produsele Elgon Luminoil și recunoaște că un păr zilnic coafat și decolorat trebuie îngrijit, în permanență, cu ajutorul tratamentelor de regenerare. Tratamentul Elgon Luminoil a devenit un adevărat ritual pentru Jojo.

Urmărește tutorialul realizat de aceasta despre cum să obții un păr proaspăt și strălucitor în doar 4 pași și încearcă și tu produsele chiar la tine acasă!

 

 


Follow Us On Instagram