„This is me, I’m Emily!” – Emily Burghelea

Cum a început activitatea ta în online?

Am 22 de ani, iar activitatea mea în mediul online a început serios la 18 ani, în momentul în care am participat la cea mai râvnită emisiune a momentului, „Bravo, ai stil!”

În primul sezon am avut o creștere uriașă, am reușit să adun o comunitate pe contul meu de Instagram, Emily Burghelea, de peste 120k urmăritori în mai puțin de cinci luni. Sezonul „Bravo, ai stil – All Stars” a fost și acela o piatră pusă la teme­lia popularității mele în mediul online. După mai multe apari­ții la mai multe posturi TV, a urmat să mă angajez ca asistentă la Antena1, de unde, la un moment dat, am ales să demisio­nez. În prezent, colaborez cu emisiunea „Teo Show”, de pe Kanal D; publicul mă poate vedea acolo regulat.

Toată această expunere mi-a oferit posibilitatea să creez o legătură unică cu urmăritorii mei. De multe ori mă întâlnesc cu oameni pe stradă care mă iau în brațe! Se simt extrem de apropiați de mine, pentru că m-au văzut ba prin intermediul televizorului, ba prin intermediul rețelelor de socializare în toate stările mele, au trăit odată cu mine și pentru ei sunt o persoană familiară. Discutăm ca și cum ne cunoaștem din­totdeauna, iar sentimentul acesta este unic!

Care este tipul tău de content favorit?

Oamenii pot să-mi verifice constant activitatea pe Instasto­ries, loc din care sunt nelipsită. Fie că am o zi extraordinară sau una lipsită de energie, apar acolo constant, împărtășind cu cei care fac parte din comunitatea mea, atât bune, cât și rele. Trăiesc într-un ritm alert, se întâmplă o mulțime de lu­cruri în viața mea constant și, de foarte multe ori, sunt chiar și eu surprinsă de activitățile diverse pe care reușesc să le fac într-un timp scurt.

Cum arată rutina ta zilnică de îngrijire a tenului?

De foarte multe ori, îmi fac rutina de îngrijire a tenului cu Amedea, fetița mea, în brațe. În momentul în care devii mamă, lucrurile se schimbă mult, dar este foarte important să îți păstrezi obiceiurile, pe cât posibil. Nu există seară în care să mă culc machiată, nu există dimineață în care să nu îmi aplic pe ten crema de zi. Sunt lucruri mărunte pe care le fac pentru mine și care mă ajută să îmi păstrez zâmbetul pe buze! Cred că orice mamă are nevoie de momente de răsfăț, oricât de neînsemnate ar fi acelea!

Cum ai reușit să te menții în formă după naștere?

Având în vedere că am făcut sport până în cea de-a opta lună de sarcină, mi-a fost destul de ușor să revin la forma inițială după naștere, pentru că nu am luat în greutate foarte mult. Am născut natural, iar travaliul a durat 24 de ore. Toată acea perioadă am stat încordată din cap până-n picioare, iar asta chiar m-a ajutat să ard multe calorii! Tuturor le spun, în spirit de glumă, că în timpul nașterii am slăbit cel mai mult!

Cum arată o zi din viața de mamă?

Zilele mele sunt de o mie de ori mai frumoase și mai pline de când am devenit mămică! Am ales ca eu și soțul meu să ne creștem singuri fetița, drept pentru care suntem toată ziua prinși cu activitățile specifice vârstei, plus proiectele pe care le avem amândoi. Ziua începe la 8:30 și se termină la 21:30 pentru cea mică. Noi mai stăm mereu până la 23:00. Acea perioadă ne este alocată nouă… și atât!

Ce poți să ne spui despre „Baby Spa”?

Baby Spa este o procedură pe care Amedea o face de la fix două luni. Terapeuta ei, doamna Zeno, vine la domiciliu și o „antrenează” în fiecare săptămână. Are parte de 30 de minute de masaj și 30 de minute de înot. Acum, la cinci luni și jumătate, după mai bine de două luni și jumătate de Baby Spa, Amedea este foarte puternică! Se întoarce, se rostogo­lește, face o mulțime de acrobații pe care bebelușii le fac, în mod normal, puțin mai târziu. Eu cred că a ajutat-o să se dezvolte mai rapid această procedură. Pe lângă asta, îi și place extrem de tare!

Povestește-ne, te rog, cum au decurs pregătirile pentru nuntă și botez, dar și evenimentul în sine.

Să organizezi un astfel de eveniment, cu un bebeluș mic și frumos acasă nu este ușor, mai ales că ce am făcut noi nu are deloc legătură cu o nuntă sau un botez obișnuit.

Am făcut o petrecere pe care nimeni nu o să o uite prea curând! Locația de la Royal Horse a fost permisivă și Bo Cre­ative Agency ne-a făcut cel mai spectaculos decor din câte există! Foto Cornerul a fost uriaș, în formă de aripi de fluture ce însumau mai bine de șase metri. Decorul de pe mese a fost și el extrem de bine gândit, iar tematica petrecerii a fost Fairytale Party, #ZâneleLuiAndrei. În loc de pahare de șampanie, la intrare, invitații erau rugați să dea câte un shot de la Shoteria.

M-au furat cei din „La casa de papel”, iar când am fost răs­cumpărată, am făcut un dans provocator pentru proaspătul meu soț. Ne-am bătut cu tort, am sărit într-un castel uriaș gonflabil împodobit tot cu baloane, am scris dorințe pe ba­loane albe umplute cu heliu și le-am înălțat spre cer; totul a fost fascinant, am nevoie de o revistă întreagă să povestesc câte lucruri interesante am ales să facem în ziua cea mare!

De muzica nici nu mai vorbesc! Urban Events ne-a adus o scenă uriașă pe care au urcat nume mari, precum Damian and Bro­thers, Liviu Guță, Emilia Ghinescu, Zavera, Laura Vas și Fata cu Vioara. Noroc că am lu­crat cu fetele de la Wedding Details și ne-au ajutat să planificăm totul, sigur nu am fi reușit să fim atenți la toate aceste detalii singuri. Le mulțumesc tuturor pe această cale!

Ce poți să ne spui despre campania de in­formare cu privire la infertilitate?

În momentele în care radiam de fericire pentru că eram însărcinată, m-am întâlnit cu o doamnă ce mi s-a confesat. Mi-a spus cât de tare suferă că nu poate avea copii, iar asta m-a afectat teribil! Așa am început campania de informare alături de BiotexCom, prin care vrem să evidențiem un singur lucru, și anu­me faptul că, pentru orice problemă există o soluție dacă apelezi la specialiști. Nimic pe lumea aceasta nu este imposibil!

Cum poți descrie experiențele „Bravo, ai stil!” și „Acces direct”?

Am experimentat în cadrul acestor două proiecte toate sentimentele din lume! Am râs, am plâns, am cedat, am țipat, m-am jucat, m-am distrat, într-un cuvânt, am evoluat sub ochii telespectatorilor. Experiența Acces Di­rect s-a terminat tragic însă: am fost nevoită să demisionez din cauza faptului că politica lor nu coincidea cu standardele mele mora­le, moment în care am decis că nu vreau să mai fac parte din proiect. Se găsește pe canalul meu de YouTube, Emily Burghelea, un videoclip în care am dezvăluit câteva detalii legate de acel scandal.

Cum ți-ai descrie stilul vestimentar?

Excentric și ieșit din comun! Îmi place să ies în evidență cu ajutorul hainelor, ținutele banale mă plictisesc. Chiar și în momentul în care ies cu cea mică la plimbare mă îmbrac puțin mai nonconformist, iar asta mă definește. Nu este ex­clus să ies din casă cu bigudiurile în cap, asortate la o rochie furou sau cu sacoul iubitului și tocuri. This is me, I’m Emily!

Care sunt lucrurile care te inspiră?

Mă inspiră cărțile, oamenii și viața! Sunt adepta unui stil de viață sănătos, îmi place însă și să mă distrez și reușesc să păstrez o balanță cu ajutorul spiritualității! Iau ce-i mai bun de la fiecare om cu care mă întâlnesc și îi ajut pe oameni la rândul meu să evolueze.


Follow Us On Instagram