Estetiq Academy

Industria de estetică și frumusețe generează anual venituri de peste 500 milioane de €. Este un domeniu cu oportunități nelimitate, care a evoluat permanent și și-a asigurat o poziție constantă în viețile noastre.

Evoluția tehnologică a creat un nou context favorabil pentru practicienii din domeniu, iar cei care se preocupă să se perfecționeze continuu și să ofere clienților soluții rapide și eficiente pentru nevoile lor de estetică și îngrijire, își asigură un business de success și o carieră remarcabilă.

Estetiq Academy poartă în ADN-ul său inovația și performanța. Cursurile noastre acreditate sunt dedicate cosmeticienelor și antreprenorilor care doresc să își dezvolte afacerea accesând experiența specialiștilor noștri certificați și cele mai performante tehnologii.

Estetiq Academy oferă cursuri acreditate pentru profesioniștii din industria cosmetică. Cursurile de formare din portofoliul nostru sunt susținute de traineri cu experiență vastă în aplicarea tehnicilor moderne de cosmetică minim sau noninvazivă și în utilizarea celor mai performante echipamente de estetică. Cursurile Estetiq Academy oferă acces la studiile clinice realizate de liderii mondiali ai industriei și considerate drept repere de bună practică în clinicile din întreaga lume.

Monica Nițescu

  • Cum a luat naștere Estetiq Academy?

Estetiq Academy a luat naștere din dorința ridicării nivelului profesional și educațional al terapeuților din domeniul frumuseții. Suntem o echipa care impartaseste aceleasi valori si aceeasi viziune.

  • Cum ați reușit să faceți față concurenței din industria frumuseții?

Sincer, concurența m-a ajutat întotdeauna… mi-a stimulat creativitatea, am fost nevoită să ridic standardele serviciilor oferite, să ne reinventăm în permanență, să oferim suport în domenii variate și, nu în ultimul rând, o pregătire de top pentru echipamentele pe care le distribuim in România.

 

Laura Petrean 

  • Care credeți că sunt cele mai eficiente metode de promovare în sfera frumuseții?

Și în domeniul frumuseții, ca și în alte domenii, o promovare inteligentă pe Google, social media și prin parteneriate este și va fi eficientă în următoarea perioadă. E minunat că putem avea acces prin intermediul Internetului la un număr foarte mare de persoane interesate de ceea ce vindem și promovăm. Dar, pe lângă partea de marketing, te recomandă calitatea serviciilor (în cazul nostru, diversitatea și nivelul cursurilor) și recomandările cursanților, care ne dorim să fie mulțumiți mereu și să ne recomande cu încredere, cum s-a întâmplat și până acum.

  • Care este legătura dintre nutriție și longevitate?

Deși pare greu de crezut, soluția pentru un corp sănătos și echilibrat stă în fiecare dintre noi. Având grijă la ce mâncăm, cum ne odihnim și cum ne relaxăm, putem să atingem potențialul maxim de sănătate și stare de bine. Și, putem trăi mai mult și mai bine.

Cu siguranță, stilul de viață poate grăbi sau încetini procesele de îmbătrânire, de foarte multe ori, vârsta metabolică fiind mai mare decât vârsta biologică. Toate acestea apar, în special, la persoanele foarte ocupate. Astfel de persoane au nevoie de soluții rapide, ușor de accesat, avizate de specialiști și personalizate pe profilul individual. Acesta este unul dintre motivele pentru care am adăugat în lista cursurilor și teme precum nutriția pentru piele sau dereglările hormonale și impactul lor asupra pielii. Sunt teme foarte actuale și ne dorim ca generația nouă de esteticiene și terapeuți să înțeleagă foarte bine aceste aspecte.

 


Follow Us On Instagram