Recapătă frumusețea pielii tale prin cele mai inovatoare și revoluționare proceduri

 

 

 

Alexandra Crâsmaru

Owner Illuma Clinique

 

 

 

Acceptarea propriului corp, mai ales pentru femei, a fost întotdeauna un subiect sensibil, o arie în care multe insecu­rități și conflicte interioare deseori au dus la ignorarea prob­lemelor în locul rezolvării eficiente a acestora. Una dintre cele mai comune imperfecțiuni ale corpului este, cu sigu­ranță, laxitatea pielii, ale cărei semne vizibile nu apar doar după o anumită vârstă. Din păcate, genetica, mediul, scăder­ile în greutate, obiceiurile sau stilul de viață afectează pielea în mod negativ, iar cele mai afectate zone sunt abdomenul sau brațele.

Pentru foarte multe femei, laxitatea pielii nu este doar un mic defect, un mic inconvenient, ci poate fi o adevărată prob­lemă cu repercusiuni în viața de zi cu zi. Un exemplu con­cret sunt alegerile vestimentare care nu corespund cu ceea ce își doresc să poarte în realitate, doar pentru a acoperi zonele cu laxitate a pielii care dau un sentiment de nesigu­ranță și disconfort. Se simt nevoite să poarte haine cu mâ­neci trei sferturi când afară este caniculă, în loc să se bucure de bretele subțiri, sau să apeleze la o rochie fără bretele pentru un eveniment festiv.

Toate aceste obstacole și bariere create de schimbările cor­porale produse de-a lungul timpului le forțează să trăiască cu un sentiment de frustrare.

Pentru rezolvarea acestor prob­leme, chirurgia estetică corporală nu este mereu o soluție, mai ales pentru acele femei pentru care cicatricile rămase în urma intervențiilor nu ar face decât să completeze lista lungă de frustrări cauzate de felul în care pielea lor arată și se simte. Procedurile non-invazive, accesibile și cu rezultate rapide, sunt soluția la care toate aceste femei visează însă, din păcate, nu există foarte multe echipamente care să poată oferi aceste lucruri.

Profhilo Body este un tratament revoluționar care aduce în atenție o abordare nouă în ceea ce privește remedierea problemelor de laxitate a pielii, ce combină tratamentul in­jectabil efectuat în clinică, cu tratamente ce se continuă de către pacient acasă, ca tratament de întreținere. Produsul este conceput ca o soluție pentru laxitatea pielii, dar este, de asemenea, potrivit pentru a fi utilizat în combinație cu alte tratamente estetice. Este o inovație pe piața tratamen­telor corporale care asigură rezultate care pot să fie atinse simplu, eficient și într-un timp relativ scurt.

Sunt necesare doar cinci-zece puncte de injectare pentru a oferi un confort maxim cu rezultate vizibile după numai două sesiuni. Complexul hibrid, unic pe piață, are o eficiență dovedită cu efecte care se mențin pe termen lung. Profhilo este noul aliat împotriva îmbătrânirii, ce hrănește celulele și redă fermitatea pielii pe termen lung. Datorită compoziției cu o puritate ridicată și absenței aditivilor, produsul oferă un grad de mare siguranță și reduce efectele secundare.

Având în vedere că este o procedură non-invazivă, trata­mentul este nedureros și senzațiile resimțite în timpul trata­mentului sunt cele specifice tratamentelor injectabile.

Cele mai bune rezultate ale tratamentului Profhilo Body sunt obținute după numai două ședințe efectuate, conform indi­cațiilor specialiștilor. Pielea este mai fermă, are un aspect hidratat, mai întinerit și mai revigorat.

Numărul de ședințe necesare pentru rejuvenarea pielii de­pinde de la persoană la persoană. Specialiștii recomandă efectuarea a două ședințe la un interval de o lună, care să se repete apoi anual, astfel încât să se obțină cele mai bune rezultate.

Pentru cele mai bune rezultate se recomandă un ciclu inițial de două sesiuni de tratament cu un interval de 30 de zile urmat, dacă este necesar, de tratamente de întreținere. Cu toate acestea, se recomandă evaluarea pacientului în funcție de gradul de îmbătrânire al pielii. Procedura este non-in­vazivă, deoarece reduce posibilitatea apariției vânătăilor, umflăturilor, maximizând în același timp difuzia produsului în țesături.

Prohfilo este recomandat în procesul fiziologic al îm­bătrânirii țesuturilor când fibrele elastice și colagenul sunt afectate, în procesul de reparare a țesutului dermic în caz de acnee sau cicatrici, în caz de pierdere sau compromis al țesutului adipos. Cu trecerea timpului, pielea începe să își piardă din elasticitate și fermitate, devenind inestetică, iar acest tratament cu rezultate dovedite poate să aducă multe avantaje.

Profhilo este un tratament care nu necesită perioadă de re­cuperare și vei putea să îți desfășori activitățile obișnuite imediat după tratament, iar medicul estetician îți va oferi in­formații complete de îngrijire ulterioară.

După efectuarea procedurii cu acest tratament revoluționar este indicat să nu te expui la soare, solar, saună și frig in­tens precum și la efort fizic timp de o săptămână. Persistența reacțiilor inflamatorii mai mult de o săptămână sau apariția oricăror reacții adverse trebuie raportată imediat medicului.

Tratamentul nu prezintă contraindicații, iar singurele efecte adverse care pot apărea, deși sunt rare, sunt hematoamele care pot apărea în timpul injectării. Deoarece este injec­tat superficial, este un produs foarte sigur, neavând efecte adverse care să producă îngrijorare sau probleme care să necesite intervenție medicală imediată.

Profhilo Body continuă să lucreze în piele timp de aproxi­mativ o lună după tratament, până când soluția va fi complet metabolizată de corp. Îți va stimula producția naturală de colagen și elastină, ceea ce înseamnă că efectele de întin­erire ale tratamentului tău vor continua chiar și după ce a fost descompus în mod natural. După tratamentele inițiale este recomandat să se repete procedura o dată la șase luni pentru a menține beneficiile.

Profhilo poate să fie utilizat împreună cu alte protocoale es­tetice pentru a spori beneficiile obținute. Medicul estetician îți va putea recomanda tratamentele complementare care să ajute în susținerea acestui proces de reîntinerire a pielii și de reducere a laxității.

Pentru că frumusețea corpului înseamnă armonia tuturor structurilor anatomice, un astfel de tratament personalizat poate să te aducă mai aproape de rezultatele dorite mult mai rapid.


Follow Us On Instagram