„Prin acest trening oversized am vrut să schimb o paradigmă în fashion” – Denis Radu

Denis Radu este de mulți ani un brand iconic în zona de luxury și lifestyle datorită activității sale și proiectelor ca PR de locații și nu numai. Pe social media îl vedem mereu în compania vedetelor din showbizul românesc și îl putem întâlni offline la cele mai exclusiviste evenimente glamour din peisajul autohton. Dar Denis a decis să mai facă un pas în față în definirea brandului său personal și, alături de partenerii săi de la exclusives.ro a creat un concept unisex – ,,Ready-to-Wear”, extrem de versatil în zona de fashion. Vorbim de un articol vestimentar, un trening complet accesorizat cu fermoare pentru mai multă flexibilitate. Un articol vestimentar care poate fi purtat primăvara-toamna-iarna. Cum s-a născut acest proiect de fashion vom afla împreună chiar de la Denis.

De ce un trening oversized? De ce acum?

Am decis să fac acest pas pentru că, de fiecare dată când căutam pantaloni de trening, nu găseam ceva ce puteam accesoriza cu diferite tipuri de încălțăminte. Iar la anumite tipuri de hanorac gluga venea mereu incomod și îmi deteriora modul în care îmi aranjam părul.

Așa s-a născut acest concept ,,Ready-To-Wear”. Este un model: unisex, versatil, comod, material 90% bumbac și 10% elastan, perfect pentru trei anotimpuri, putând fi purtat în diverse combinații. Buzunarele generoase au fermoare din care să nu mai cadă telefonul, cheile, sau orice altceva vreau să pun în ele. Iar gluga o poți regla dacă nu vrei să îți strici coafura sau o poți lăsa pe spate astfel încât să arate cool peste geacă.

Talia pantalonului joasă, fermoare pe care să le poți regla la diverse tipuri de încălțăminte: adidași, ghete, crocs, am creat practic ceva pentru a acoperi o nevoie pe care o aveam în materie de fashion.

Cine te-a ajutat în realizarea designului acestui produs? Ai colaborat cu un grafic designer sau te-au ajutat cei de la exclusives.ro sa desenezi macheta produsului?

În prima fază m-a ajutat Macavei Dragoș, care este tatuator și desenator, iar ulterior am discutat pe acele schițe cu echipa exclusives.ro. A fost destul de provocator, pentru că mi-am dorit destul de multe detalii încorporate într-un trening, ceea ce nu îl face un simplu trening, ci două produse pe care le poți utilziat și stiliza în mai multe feluri împreună, dar mai ales separat.

Acest item „Ready-to-Wear”, deși este un trening oversized, nu este neapărat o vestimentație sport de mers la antrenamente. E mai mult decât atât. Putem spune că este potrivit să mergi cu acești pantaloni de trening la un eveniment de seară? Sau în ce zone îl vezi potrivit?

Da, așa cum am spus anterior, nu este gândit ca un trening cu care să mergi să îți faci antrenamentele, dar nici la nuntă nu te poți duce cu el. Are unele limite. Până la urmă e un trening, nu un smoking pentru operă sau teatru. Însă este un item sport casual, care se potrivește perfect într-o mulțime de ocazii și poți merge la unele evenimente de zi sau care sunt centrate pe entertainment, gen lansări de film sau petreceri funky.

Te-ai gândit să extinzi gama de mărimi pentru cei care nu sunt neapărat fit? Să extinzi designul și în zona de XL sau XXL?

Nu, deoarece acolo vorbim de o zonă specială din punct de vedere fashion, iar eu am scos această colecție capsulă împreună cu cei de la exclusives.ro, raportată strict la mine și la ce port eu. În consecință, nu are sens să extind designul sau să mă gândesc la ceva nou.

Și pentru că vorbim de moda toamnă-iarnă, tu cum te-ai gândit să te accesorizezi pentru anotimpul rece? Mai urmează și alte surprize pe site-ul exclusive.ro create de tine?

Anul acesta mai am în plan o geacă de fâș și un cojoc oversize și cropped și, bineînțeles, clasicele trench-uri din stofă, dar revin cu detalii. Stați aproape de conturile mele de social media. Momentan ne gândim și la ceva și pentru vara 2024, dar totul în prezent e doar la stadiul de idee, nu e nimic desenat sau pus pe hârtie.

 


Follow Us On Instagram