Manichiuri pentru primăvară

În sfârșit a sosit sezonul pe  care multe persoane îl așteptau… cel în care natura capătă viață, câmpiile se înverzesc, iar pomii înfloresc. Acest sentiment îmbucurător de renaștere nu are cum să treacă neobservat, datorită faptului că tot ceea ce e în jurul nostru capătă culoare. Deja ne săturasem de peisajul mohorât, de cerul gri și de vremea neprietenoasă, acum e momentul să profităm de vremea bună și de tot ce are natura mai frumos de oferit.

Chiar dacă este aparent clișeic, și gusturile se schimbă în această perioadă – în materie de haine, păr, unghii și nu numai. În ceea ce privește manichiurile… bineînțeles că optăm, ca în fiecare an, pentru nuanțe calde, blânde, primăvăratice, pe care le găsim și în natură. Prin urmare, v-am pregătit o serie de modele pe care suntem siguri că ale voastre cliente le vor adora în acest sezon. Iată care sunt acestea:

 

 

Fructe 3D – Cu siguranță ați observat tendința actuală către manichiuri vesele, tridimensionale, colorate. Fructele sunt grozave pentru a fi reprezentate pe unghiile clientelor. Aspectul este deosebit și cu siguranță nu va trece neobservat.

 

 

 

Culoarea anului – Din această listă nu putea lipsi culoarea anului 2024, Peach Fuzz, mai ales datorită aspectului său cald și pastelat. Este vorba despre o nuanță de piersică superbă pe care fiecare artist trebuie să o aibă în trusa sa sezonul acesta.

 

 

 

Floricele – Ce alt element reprezentativ am putea alege pentru acest anotimp? Nu e nimic mai potrivit decât florile. Iar acest design, cu flori mici și colorate, este minimalist, elegant și vesel, deci cu siguranță va fi pe placul multor cliente.

 

 

 

Verde crud – Pentru adeptele culorilor tari, verdele crud este o opțiune grozavă, aflându-se în tematica acestui sezon. După cum se poate observa, astfel de nuanțe se potrivesc de minune pe unghiile scurte și pătrate, fără alte designuri.

 

 

 

Sclipici încapsulat – Dacă aveți cliente care nu s-au săturat de sclipiciul purtat excesiv în iarnă, avem o propunere elegantă – sclipiciul încapsulat pe vârful unghiei. Această manichiură este modernă, ușor de asortat și oferă un aspect îngrijit.

 

 

 

Pastel – Bineînțeles că nuanțele pastelate sunt, în continuare, favoritele acestui sezon. Sunt calde, ușor de asortat, iar modelele pe care le puteți realiza sunt nenumărate. Un alt avantaj al acestora este că pot fi combinate în același design fără a oferi un aspect încărcat.

 

 

 

Alb lăptos – Voi ce răspundeți la întrebarea: „Care este nuanța preferată a clientelor?”, știm deja că „nude” sau „alb lăptos” și e de înțeles – arată grozav pe unghii. Mâinile capătă acel aspect delicat, curat, elegant pe care orice femeie și-l dorește.

 

 

 

Detalii roz – Pentru că nu există primăvară fără roz, ne-am gândit că acest model abstract vă va inspira. Este simplu de realizat, iar rezultatul… superb! Bineînțeles, puteți alege orice nuanță de roz, însă contrastul este mai pronunțat atunci când folosiți fuc


Follow Us On Instagram