Converse – We Create Next

We Create Next este cea mai recentă manifestare a modului în care Converse alimentează și susține pasiunile sportivilor și comunității sale prin oportunități creative și colaborare.

Converse a fost implicat în cultura skateboardingului încă de la începuturile acestui sport, acum aproape 75 de ani, iar astăzi rămâne angajat să susțină expresia de sine inerentă skateboardingului. Cu o istorie bogată în cultura skate și o pasiune continuă pentru inovație, Converse a colaborat cu unii dintre cei mai buni skateri din industrie pentru a crea o gamă de produse care să răspundă cerințelor ridicate ale comunității.

Brand-ul susține mentalitățile care unesc comunitățile – iar în centrul skateboarding-ului se află creativitatea – capacitatea de a vedea lumea diferit, de a gândi în mod unic, de a adopta noi perspective, de a depăși limitele și de a crea neîncetat viitorul. Această mentalitate este cea care a inspirat următorul capitol al campaniei We Create Next.

Campania face auzită vocea iubitorilor de skate și ne arată care sunt siluetele preferate ale acestora.

Tyler, The Creator este, de asemenea, cunoscut pentru colaborările sale în industria modei.  A depășit întotdeauna limitele brand-ului Converse, oferind lucruri neașteptate încă din vara anului 2017.

Recent s-a alaturat și el campaniei We Create Next, alături de legendele din lumea skate-ului: Louie Lopez, Alexis Sablone și de noii rideri ai echipei, Evan Mock, Zion Effs și Rafaela Costa alături de mulți alții.

Această colaborare a adus împreună influențele și creativitatea lui Tyler, The Creator în designul de încălțăminte, cu experiența și tradiția Converse în producerea încălțămintei de înaltă calitate. Prin urmare, legătura dintre Tyler, The Creator și silueta Chuck 70 de la Converse constă în colaborările lor anterioare, care au adus un amestec de stil personal și tradiție în lumea modei și a încălțămintei sport.

Chuck 70 este o reinterpretare modernă și îmbunătățită a unei piese clasice, care îmbină autenticitatea și istoria Converse cu tehnologia și confortul contemporan, pentru a oferi o experiență de purtare de neegalat.

Rafaela Costa s-a născut la Lisabona. Înainte de a împlini 18 ani, devenise deja prima patinatoare portugheză care a apărut pe coperta unei reviste internaționale de skate. În prezent, ea încearcă să se califice pentru Jocurile Olimpice de vară din 2024 de la Paris, la skateboarding de stradă.

Chuck Taylor All Star Classic este silueta ce îi oferă un confort remarcabil, datorită designului său ergonomic și tehnologiei moderne de amortizare. Acest lucru transformă silueta în produsul perfect pentru purtarea zilnică fiind ușor de asortat cu o gamă variată de ținute, de la cele casual la cele mai elegante sau sportive.

Nuria Serrano Rodriguez, cunoscută mai ales sub numele de Yubia, este o artistă născută la Bilbao și stabilită la Barcelona. Yubia pictează graffiti din 2002. A studiat Arte Plastice la Universitatea din Țara Bascilor (EHU) și s-a specializat în design web și social media. În prezent, lucrează ca designer și ilustrator independent, continuând să colaboreze cu diverse branduri.

CTAS CRUISE este o reinterpretare modernă a clasicului Chuck Taylor All Star, adaptată pentru confortul și performanța zilnică, combină stilul clasic din pânză cu elemente inspirate din stilul de skate și materiale din piele întoarsă.

Evan Mock, multitalentatul rider și model din Oahu, Hawaii, a atins celebritatea datorită personajului său din Gossip Girl de pe HBO , dar și datorită prieteniilor sale cu marile vedete precum Justin Bieber și Travis Scott.

Înainte de a intra în lumea celebrității, cariera lui Evan a luat amploare în lumea skateului, unde și astăzi face parte din comunitate.  În prezent, Mock  este model în prezentările de modă pentru Louis Vuitton, filmeaza pentru reclamele Aldo Group și și-a lansat propria linie de îmbrăcăminte.

Star Player 76 este una dintre siluetele preferate de Evan. Modelul păstrează estetica Converse, inspirată din modelele clasice de baschet, îmbinând-o cu elemente moderne pentru un aspect actualizat și elegant. potrivit pentru


Follow Us On Instagram