Manichiură cu aspect de geodă

Înainte de a stiliza clasica manichiură franțuzească sau ar­hicerutul gel roșu la următoarea programare, trebuie să știți că există o nouă tendință în materie de nail-art: unghii­le cu aspect de geodă. Fiind o evoluție sofisticată a tendin­ței de nail-art cu efect de marmură care a fost extrem de prezentă în ultimii ani, unghiile cu aspect de geodă încor­porează modele artistice și o notă de strălucire pentru un aspect uimitor.

Asemenea cristalelor, geodele sunt formațiuni naturale de rocă despre care se crede că dețin diferite energii capa­bile să ajute la echilibrarea stărilor de spirit și la calmarea stresului, precum și să ofere un punct optim de concentra­re pentru meditație. Deși arta unghiilor cu geode nu este chiar reală, ne place să credem că acestea pot întruchi­pa totuși unele dintre puterile lor naturale de vindecare. Inspirându-se din pietrele semiprețioase, cum ar fi ametistul și cuarțul roz, unghiile cu aspect de geode reproduc benzile și colorațiile întâlnite în formațiunile naturale de rocă, folo­sind diferite nuanțe din aceeași paletă de culori, pictate în linii neregulate, cu margini estompate. Pentru a finaliza, o urmă ușoară de folie aurie sau detalii metalice de-a lungul benzilor principale înfrumusețează aspectul și îi conferă acel finisaj extrem de asemănător cu geodele reale.

Tot ce aveți nevoie pentru a crea acest aspect în salonul dumneavoastră este o pensulă cu vârf fin și muuulte culori pe care știm deja că le dețineți. Aplicați culoarea pe unghie în mod normal, iar apoi desenați linii la întâmplare pe deasu­pra, folosind o altă culoare. Estompați unele dintre linii, astfel încât să nu fie atât de precise, sau amestecați superficial cu­lorile între ele, până când obțineți aspectul dorit. Acum, tot ce trebuie să faceți este să adăugați detaliile sclipitoare. Mai jos, vă lăsăm câteva modele pentru inspirație:

 

Geodă verde

După cum puteți observa, verdele este o culoare foarte potrivită pentru realizarea acestui design. Este un model potrivit, mai ales dacă nu aveți foarte mult timp la dispoziție, deoarece modelul nu prezintă multe detalii. Asigurați-vă că aplicați folie aurie, deoarece combinația dintre aceste două culori nu va da niciodată greș.

 

Geodă detaliată

În cazul în care clienta dumneavoastră se îndrăgostește de noua tendință, atunci probabil va trebui să îi realizați un model mai detaliat de care să se bucure pe deplin. Dat fiind faptul că o geodă detaliată poate necesita mai mult timp pentru a fi realizată, dar și pentru că ea va avea des­tul de multe elemente, oferind un aspect important, puteți opta pentru crearea modelului la o singură unghie de la fiecare mână.

 

Soft

Acest model este foarte asemănător cu cel de marmură și, de asemenea, foarte ușor de realizat, deși aspectul său final pare destul de complex. Pentru a păstra aspectul natural, puteți omite aplicarea detaliilor strălucitoare. În schimb, pentru a crea o oarecare dimen­siune modelului, puteți trasa linii fine de cu­loare albă.

 

Manichiură franțuzească cu aspect de geodă

Cu toții știm că unele cliente pur și simplu nu se pot despărți de manichiura franțuzească. Pentru ele avem o soluție care să înglobeze atât unghiile lor preferate, cât și noul design. Realizați french-ul așa cum o făceați și până acum, iar apoi jucați-vă cu nuanțele și elemen­tele shiny pentru a obține aspectul de geodă.

 

Abstract

Cine spune că modelul trebuie să fie poziți­onat într-un anume loc? Sau în același loc pe toate unghiile? Nimeni! Așadar, puteți crea geode de dimensiuni diferite pe toată supra­fața unghiei. Cel mai bine este să utilizați un cover de culoarea pielii pentru ca nuanțele utilizate pentru geodă să creeze un contrast frumos.

 

 

Manichiură monocromatică

Pentru persoanele care au o culoare favo­rită, pe care nu le puteți convinge să abor­deze o altă manichiură în afară de simpla stilizare a unghiilor într-o singură nuanță, puteți realiza geode în culoarea preferată a clientei. Puteți masca nuanța coverului cu aceeași culoare, dar nu opacă. Sau, de ce nu, puteți colora unghiile în nuanța favorită, iar apoi realizați geodele din aceeași paletă de culori, însă păstrați contrastul.

 

Geode grațioase

Clienta nu poate să aleagă altceva în afară de nude, însă îi plac modelele dumneavoastră cu aspect de geodă? Atunci puteți realiza modelul, dar într-o notă simplă și grațioasă. Alegeți nuanțe deschise, precum bej sau roz pudră și stilizați o mică parte din unghie. Clienta le va iubi cu sigu­ranță!

 

 

Ușor de făcut

Încheiem fotografiile inspiraționale tot cu un model ușor de realizat. Trebuie doar să alegeți nuanța preferată a clientei, să o amestecați cu puțin alb, dar superficial, și apoi să adăugați fo­lie de transfer. Într-adevăr, acest model distorsionează puțin aspectul real al geodei, însă va atrage atenția fără îndoială.


Follow Us On Instagram