Coffee Break cu Amna…

 

Rubrică de Antonia Rondelli, Professional Make-Up Academy

Care sunt secretele unei femei de succes, după părerea ta?
Cu siguranță ambiția, perseverența și talentul sunt cele mai importante.

Ce definește frumusețea feminină, în opinia ta?
Frumusețea feminină… cred că vine chiar din sensibilitatea femeii…

Care este ritualul tău de îngrijire a tenului și ce creme preferi?
Nu am foarte mult timp pentru mine, din păcate, dar am mereu grijă să am un ten bine hidratat. În acest scop, folosesc creme bio și am grijă ca demachierea să fie profundă, perfectă.

În ceea ce privește machiajul, care sunt produsele indispensabile pentru tine?
Cele mai importante produse de makeup din arsenalul meu sunt rimelul și fondul de ten.

Crezi că femeile din România exagerează cu privire la intervențiile estetice sau la capitolul machiaj?
Apreciez femeile care au grijă de ele și este foarte important ca ele să se simtă bine în pielea lor. Până la urmă, degeaba ești o femeie frumoasă, dacă tu nu ai încredere în tine. (n.r.: Când a rostit aceste cuvinte, Amna a zâmbit complice, fiindcă știe că, în fond, încrederea în sine este cel mai important aspect).

O carieră artistică presupune schimbări de look și aplicarea frecventă a produselor de styling. Cum îți îngrijești părul, după evenimente și concerte?
Așa este! Și eu am avut mari probleme cu părul. Folosesc întotdeauna ulei de argan. După ce termin concertele îmi hidratez părul foarte bine. Nuanțele de blond predispun la uscarea părului, din păcate.

Cât de des ajungi să faci sport și ce fel de activități sportive preferi?
În fiecare zi fac 40 de minute de pilates. Mă trezesc în fiecare dimineață la ora 06:00 și îmi acord o oră zilnic în acest scop. După ora 07:00 mă împart între activitățile de mamă și carieră…

Ai un regim alimentar anume sau urmezi vreo dietă în prezent?
Niciun regim alimentar special. Am ținut atâtea diete fără niciun rezultat încât… Am slăbit când am încetat să mă mai gândesc la kilograme, iar cea mai bună parte a lucrurilor este că îmi place sincer să mănânc sănătos.

Ce parfumuri folosești și consideri că te reprezintă?
Îmi plac parfumurile cu esențe tari. (n.r.: Zâmbește complice).

Ce mesaj ai pentru femeile din România, inclusiv pentru cele care te urmăresc și pentru care ești deja un model de frumusețe feminină?
Pentru mine “femeia” este definiția curajului. Femeile au devenit independente, au cariere de succes, dar în același timp sunt mame și soții. Mă bucur enorm să văd o astfel de evoluție și îmi doresc să văd tot mai multe femei împlinite, fericite. Vreau să le mulțumesc pentru susținere doamnelor care mă urmăresc și acelora care îmi susțin muzica.


Follow Us On Instagram