BOKAA – BACK TO NATURE EVENTS

Evenimentele din viața noastră nu trebuie să însemne agitație, organizare și stres, ci momente marcante de care să ne amintim cu drag, de care trebuie să ne bucurăm și să profităm de timpul petrecut cu persoanele dragi într-o atmosferă plăcută.

Unul dintre cele mai importante elemente ale organizării unui eveniment este locația. Unde vreau să îmi fac nunta? Botezul copilului? Ziua de naștere? Una dintre cele mai populare alegeri, și pe bună dreptate, este – în natură.

Vrem să petrecem momente de neuitat în aer liber, ne dorim spațiu să dansăm, să ne distrăm, să ne simțim cu adevărat bine. Bokaa este o locație de lux din Buftea destinată organizării de evenimente, atât mari, cât și mici, în cele patru saloane ale sale. Mai multe aflăm chiar de la reprezentații Bokaa:

Ce este Bokaa?

Situat pe malul lacului Buftea, la mică distanță de București, într-un splendid parc natural cu arbori seculari și grădini amenajate în deplin respect pentru natură, Bokaa a fost conceput și construit special pentru a găzdui evenimente de lux. Suprafața pe care e amplasat Bokaa însumează 30 000 mp și oferă oaspeților binemeritate și regenerante momente de relaxare în sânul naturii.Bokaa dispune de patru saloane generoase ce pot găzdui atât evenimente cu un număr mare de invitați, cât și evenimente intime, cu un număr restrâns de participanți, de un spațiu de parcare pentru 300 autoturisme și de zece căsuțe cu două camere amenajate și dotate în stil mediteranean.

Ce fel de evenimente puteți organiza?

Ne pliem pe cerințele clienților noștri, găzduim de la nunți, cununii, botezuri, aniversări, până la evenimente de tip corporate.

Care sunt locațiile de care clienții pot beneficia?

Proaspăt inaugurat, salonul Waterly este construit astfel încât oaspeții să se poată bucura din plin de priveliștea lacului Buftea, dar și să ofere luxul și confortul prielnice pentru eveniment. Printre dotările salonului se numără terasa, luminile ambientale exterioare feerice, ponton pentru ceremonii și fotografii instagramabile, aer condiționat, căldură, bucătărie proprie și generator back-up pentru a preveni imprevizibilul. În Salonul Waterly se pot organiza evenimente de până la 300 persoane așezate la masă, dar și evenimente tip cocktail de până la 800 persoane.

Salonul B – LAKE are vedere panoramică spre lac, este amplasat în mijlocul naturii, fiind înconjurat de arbori seculari protejați, include dotările necesare organizării unui eveniment de lux, iar la decorarea acestuia cuvintele cheie au fost diafanul și puritatea albului, a unui început bun și fericit al vieții. În salonul B – LAKE se pot organiza evenimente de până la 200 de persoane așezate la mese rotunde sau de până la 140 persoane așezate la mese dreptunghiulare.

Salonul Oasis are un design modern, cu linii curate și elemente de decor simple și minimaliste, fiind alegerea potrivită pentru organizarea unei nunți intime, a unei aniversări sau a unei cine de afaceri cu colaboratorii. Parte integrantă a Salonului Oasis, terasa acoperită are vedere la lac, iar la amenajarea acesteia am inclus cu grijă copacii crescuți pe suprafața destinată ei.
În Salonul Oasis se pot organiza evenimente de până la 140 persoane într-o amenajare a meselor tip banchet sau de până la 200 persoane într-o amenajare a meselor tip cocktail.

De asemenea, piscina exterioară Bokaa este alegerea ideală când ești în căutarea unei astfel de locații pentru închiriere în exclusivitate – cu siguranță nu vei avea multe opțiuni, însă la noi acest lucru este posibil. Piscina poate fi închiriată pentru orice tip de eveniment: aniversare, nuntă, petrecere tematică, petrecere pentru copii.
În zona piscinei noi punem la dispoziție: bar propriu, zona bufet, zona de lounge, lumini ambientale, șezlonguri, ponton amenajat de pe care se poate admira priveliștea lacului Buftea.

Salonul Allure este cel mai intim salon al Bokaa, cu o amenajare curată, simplă și de un bun gust ireproșabil. Atmosfera creată este de căldură și apartenență. Salonul Allure oferă acces la terasă acoperită, cu vedere spre lac și la amenajarea căreia am inclus cu grijă copacii crescuți pe suprafața destinată acesteia.

Ce ne puteți spune despre evenimentele în exterior?

Noi oferim o paletă generoasă de spații exterioare în care clienții noștri își pot desfășura evenimentul, mai ales în această perioadă în care spațiile exterioare sunt cea mai sigură alegere pentru organizarea evenimentelor: de la nunți, cununii, botezuri, baby reveal, până la team buildinguri, lansări de produse, evenimente aniversare mărci de lux, conferințe, seminarii, evenimente sociale, sportive, concerte, brunch-uri relaxante, cine, petreceri tematice sau petreceri aniversare.

Cum vă raportați la evenimentele de tip corporate?

Ne bucurăm când suntem aleși de clienți care își doresc să realizeze la Bokaa petrecerile importante ale firmelor pentru care aceștia lucrează. Misiunea noastră este să reușim să creăm un mediu relaxant, departe de cel al muncii, integrând orice cerință a celor ce ne vizitează, datorită versatilității locației și meniurilor Bokaa.

De ce Bokaa pentru îndrăgostiți?

Iubirea necesită un spațiu prielnic celebrării ei, care să se ridice la standardele entuziasmului cu care se rostește fiecare „Da!”. Dedicarea și munca din spatele Bokaa ne face să credem că suntem alegerea potrivită și că orice poveste de dragoste va fi sarbatorită într-o manieră greu de uitat.

 

 

 

 


Follow Us On Instagram