Știi care e super-puterea ta?

Cu siguranță știți că fiecare dintre noi are cel puțin o super-putere. Și probabil că voi, cei care lucrați în industria frumuseții, ați identificat-o deja. Sau încă nu? Indiferent de domeniul frumuseții în care acti­vați, pe lângă talentul vostru, mai aveți o super-pu­tere despre care vreau să vă vorbesc…

Poate că nu sunteți mereu conștienți, însă contri­buția voastră în lumea în care trăim este foarte im­portantă. Cu un machiaj, o coafură, un tratament cosmetic sau o manichiură nouă oferiți celor care vă trec pragul, pe lângă frumusețe exterioară, și altele, cum ar fi bucurie, încredere în sine, admirație pentru propria persoană.

Iar diferența dintre starea clienților de la sosire și cea de la plecare vă confirmă că nu oferiți doar un serviciu, ci mult mai mult. Voi lucrați și cu interio­rul unei persoane, nu doar cu exteriorul. Și nu sunt multe meserii unde există acest privilegiu, această onoare de a lucra și cu sufletele oamenilor. Nu-i așa că sunteți norocoși?

Dar oare ce le place clienților atât de mult, ce-i face să se simtă atât de bine la finalul vizitei la salon? Pentru că, oricât de diferiți sunteți ca profesioniști, aveți ceva comun, o super-putere comună, pe care nu mulți oameni o au.

Despre ce vorbesc? Cu siguranță ați observat că, după câteva vizite la voi, clienții încep să vorbească din ce în ce mai mult. Vă povestesc despre provo­cările din ziua respectivă, poate despre viața perso­nală și multe altele. Cu alte cuvinte, se descarcă și se destăinuie. De aceea, la final, pe lângă aspectul fizic îmbunătățit de care au beneficiat, li se schimbă și starea interioară.

Iar acest lucru se întâmplă datorită vouă, pentru că le oferiți clienților ceea ce au nevoie, le oferiți ceva de care cu toții avem nevoie – le oferiți ASCULTARE, un spațiu unde se simt confortabil și se pot deschi­de. Așa că… felicitări vouă, celor care contribuiți atât la frumusețea exterioară a oamenilor, cât și la cea interioară! ♥

Ștefania Ardelean


Follow Us On Instagram