Ultra slim nails

După cum am spus, încercăm să ne detașăm de perioada dificilă prin care trecem cu speranța că totul va fi bine, iar lucrurile vor reveni la normal. Așadar, ne vom concentra asupra subiectelor legate de activitățile dumneavoastră profesionale.

Subiectul de astăzi este dedicat specialiștilor în stilizarea unghiilor. Știm cu toții deja că manichiura reprezintă un element extrem de important în aspectul unei femei. Totuși, nu este suficient ca aceasta să aibă unghii realizate la salon pentru ca imaginea ei să fie una apreciată. Este important ca unghiile pe care dumneavoastră le realizați să aibă un aspect plăcut și, mai mult decât atât, să fie aplicate corect din punct de vedere tehnic.

Manichiura realizată neglijent de către specialiști slab pregătiți este ușor de remarcat. Primul lucru evident este forma unghiei, iar apoi — grosimea acesteia. Surplusul de produs aplicat pe unghie este inestetic și, evident, nu trebuie să existe. Unghiile aplicate corect trebuie să aibă extremități cât mai subțiri.

Cu timpul, s-a remarcat o trecere spre naturalețe în toate domeniile frumuseții. Acum se optează pentru sprâncene superficial conturate, pentru fondul de ten cu acoperire slabă, dar și pentru unghii foarte subțiri, respectiv ultra slim nails. Acestea sunt destinate doamnelor și domnișoarelor care doresc un aspect cât mai natural al unghiei și, în același timp, o rezistență ridicată a manichiurii.

Ultra slim nails se realizează extrem de ușor. Procesul este același ca în cazul unghiilor normale cu gel, însă este imperios necesar să utilizați un gel de construcție sau cover special pentru acest tip de manichiură, sau un produs care conține fibră de sticlă, despre care deja știm că este extrem de rezistent. Astfel, va fi posibilă realizarea unei manichiuri cu aspect fin și natural, dar și cu un grad de rezistență ridicat, asemenea unghiilor normale cu gel.

Acest trend nu defavorizează manichiura cu gel pe care dumneavoastră o realizați, ci oferă alternativa dorită de clientele care optează pentru naturalețea unghiilor. Mai mult decât atât, abordarea acestei noi tehnici poate spori numărul de cliente, deoarece le poate atrage pe acelea care nu doreau să apeleze la o manichiură profesională tocmai din cauza grosimii gelului.

 

Sabina Apostu


Follow Us On Instagram