RABANNE ESTE CEL MAI RECENT COLABORATOR H&M

Colaborarea Rabanne H&M îmbină designul futurist cu măiestria inovatoare, iar colecția se bazează pe creațiile emblematice din anii 1960 ale regretatului fondator al casei, Paco Rabanne, revigorată din 2013 de către directorul de creație Julien Dossena. Colecția Rabanne H&M duce stilul revoluționar, desprins de pe ringul de dans, într-o nouă dimensiune, îmbinând emblematicele lanțuri și paiete strălucitoare cu îmbrăcămintea sport având un croi elegant. Cuprinzând atât piese vestimentare și accesorii pentru femei și bărbați, cât și o capsulă H&M Home, colecția va fi lansată în magazinele selecționate și online pe hm.com în data de 9 noiembrie 2023.

Piesele cheie pentru femei includ rochii din plasă metalică din două piese inspirate din arhiva brand-ului și totodată rochii din paiete oglindă, alături de piese romantice din șifon împodobite cu ștrasuri și elemente din jerse cu imprimeu leopard. Pentru bărbați, se evidențiază costumele argintii și vestele din plasă metalică. În ceea ce privește accesoriile, interpretările contemporane ale iconicului paillette semnat Rabanne și gențile metalice din plasă sunt în centrul atenției, alături de cizmele western cu aspect actual, în timp ce capsula H&M HOME combină mobilierul metalic cu accesoriile sculpturale.

Colecția a fost realizată din țesături calitative de lungă durată, detalii precum pielea și lâna apar în compoziția accesoriilor, a pieselor de îmbrăcăminte pentru exterior, a costumelor și a tricotajelor. Într-o premieră atât pentru H&M, cât și pentru Rabanne, piesele emblematice din plasă metalică prezintă atât metal reciclat, cât și metal convențional, rezultatul lunilor de dezvoltare. Articolele decorate prezintă paiete PET reciclate și ștrasuri din sticlă reciclată.

Închiriere

O selecție în culori exclusive a pieselor din colecție va fi oferită spre închiriere. Acest serviciu va fi disponibil în magazinele H&M selecționate din Amsterdam, Antwerp, Berlin, Londra și Stockholm. H&M și-a lansat serviciul de închiriere în anul 2019 cu o selecție de piese vestimentare aparținând colecțiilor anterioare, disponibil în magazinul său emblematic din Stockholm. În prezent serviciul cuprinde atât îmbrăcăminte de ocazie, cât și îmbrăcăminte de zi, dar și accesorii din colecții emblematice.

Despre Colaborările de Designer H&M

H&M a fost un pionier timpuriu în zona parteneriatelor din modă, lansând seria sa de colaborări cu designeri emblematici printr-un parteneriat cu regretatul Karl Lagerfeld în noiembrie 2004. De atunci, a colaborat cu unele dintre cele mai mari nume ale industriei, incluzând Versace, Comme des Garçons, Balmain, Maison Margiela, Stella McCartney și cel mai recent Mugler, pentru a oferi colecții în ediție limitată care fac moda mai accesibilă.


Follow Us On Instagram