OPI lansează Colecția ProSpa

O linie de produse de lux inspirate de tehnicile de îngrijire facială și perfecționate pentru mâini și picioare

OPI lansează Colecţia ProSpa, creată pentru a transforma atât modul în care clientele sale își îngrijesc mâinile și picioarele, cât și experiența din saloanele specializate. Dezvoltată în colaborare cu Dr. Gabriel Zena – dermatolog de renume mondial, această linie de produse împrumută cele mai bune practici ale îngrijirii faciale, inclusiv tehnologiile, formulele și ingredientele, pentru a revoluționa îngrijirea pielii în mediul saloanelor profesionale pentru manichiură-pedichiură și pentru a asigura soluții de calitate pentru hidratare, protecție și prevenire a diverselor probleme specifice.

Concepută pentru îmbunătățirea experienței clienților, colecția ProSpa include ingrediente de ultimă generație, precum untul ultrahidratant de Cupuaçu, extractul de Ceai Alb bogat în antioxidanți pentru a combate deteriorările cauzate de radicalii liberi și Peptide restaurative, care acționează pentru refacerea fibrelor de colagen și ajută la menținerea unui aspect tânăr al pielii.

Îmbinând cunoștințele despre îngrijirea tenului ale specialistului Dr. Gabriel Zena cu experiența OPI în domeniul manichiurii/pedichiurii, au fost dezvoltate formule special destinate saloanelor, care să ofere clienților lor momente de răsfăț și rafinament ca niciodată până acum. Noile produse revoluționare includ Tratament pentru  micro-exfolierea mâinilor, ProSpa Micro-exfolianting Hand Polish, Cremă hidrtantă pentru masaj, Moisture Whip Massage Cream, Spray hidratant cu ceramide, Moisture Bonding Ceraminde Spray, Balsam cu efect intensiv de netezire a calozităților, Intensive Callus Smoothing Balm, și Ser protector pentru mâini, Protective Hand Serum.

„ProSpa preia cele mai bune atribute ale îngrijirii faciale și le încorporează în produse destinate mâinilor și picioarelor. Fără o îngrijire adecvată, aceste două zone ale corpului sunt predispuse atât îmbătrânirii premature, cât și roșeței, uscăciunii, inflamației și crăpării pielii”, explică ambasadorul și consilierul ProSpa, Dr. Zena Gabriel. „Inspirația mea pentru contribuția dezvoltării acestor produse provine din munca de peste un deceniu cu clienți care știu să aleagă ce este mai bun pentru ei. Acești clienți vor să arate și să se simtă extraordinar, iar asta înseamnă o piele hidratată și protejată pentru prevenirea îmbătrânirii pe cât posibil. Circulația îmbunătățită prin masaj și reînnoirea celulară datorată exfolierii, combinate cu hidratarea îi conferă pielii o strălucire viguroasă”.

„Saloanele pot duce serviciile pentru clienți la următorul nivel și le pot oferi acestora o experiență de care să se bucure între vizitele la salon, acasă”, afirmă Co-Fondatorul și Ambassadorul brandului OPI, Suzi Weiss-Fischmann. „Datorită formulei puternic hidratante și parfumului de citrice erbacee, femeile se pot simți relaxate și îngrijite atât la salon, cât și acasă”.

Noua colecție de îngrijire a pielii mâinilor și picioarelor include:

 1. Pudră efervescentă cu efect de calmare, ProSpa Soothing Soak
 2. Gel cu acțiune avansată, pentru înmuierea calozităților, ProSpa Advanced Callus Softening Gel
 3. Balsam cu efect intensiv de netezire a calozităților, ProSpa Intensive Callus Smoothing Balm
 4. Cremă hidratantă pentru masaj, ProSpa Moisture Whip Massage Cream
 5. Cremă exfoliantă pentru cuticule, ProSpa Exfoliating Cuticle Cream
 6. Cremă exfoliantă pe bază de Zahăr, ProSpa Exfoliating Sugar Scrub
 7. Tratament pentru micro-exfolierea mâinilor, ProSpa Micro-Exfoliating Hand Polish
 8. Mască hidratantă cu efect de netezire, ProSpa Soothing Moisture Mask
 9. Cremă protectoare pentru mâini, unghii și cuticule, ProSpa Protective Hand, Nail & Cuticle Cream
 10. Ser protector pentru mâini, ProSpa Protective Hand Serum
 11. Ulei pentru unghii și cuticule, ProSpa Nail & Cuticle Oil
 12. Creion cu ulei pentru unghii și cuticule, ProSpa Nail & Cuticle Oil To Go
 13. Spray hidratant cu Ceramide, ProSpa Moisture Bonding Ceramide Spray
 14. Pilă pentru picioare & Benzi pentru exfoliere, de unică folosință, ProSpa Dual Sided Foot File With Disposable Grit Strips

Colecția OPI ProSpa cuprinde 14 produse care se regăsesc în multiple gramaje.

                                                                             ###

Urmareste OPI pe Instagram @opi_romania și devino fan al paginii de Facebook: OPI Romania.

Despre OPI

Brandul numărul 1 în lume în distribuția produselor profesionale, OPI este dedicat oferirii produselor și serviciilor de înaltă calitate atât pentru saloane, cât și pentru clienții săi, cu o dorință pentru siguranță și inovare în industrie. Cu formule excepționale, culori în trend și nume iconice ale nuanțelor, lacurile de unghii puternic pigmentate OPI sunt bogate și rezistente, oferind produse de lux la prețuri accesibile pentru consumatori. Lacurile de unghii OPI sunt disponibile în mai mult de 200 de nuanțe. Fiecare dintre acestea conțin peria specială ProWide™ pentru o aplicare perfectă. În prezent, OPI este disponibil în 100 de țări și distribuie o întreagă linie profesională de produse incluzând OPI GelColor (disponibil în mai mult de 160 de nuanțe care se potrivesc culorilor iconice OPI), tratamente pentru unghii, produse pentru finisare, loțiuni, produse pentru manichiură, instrumente speciale pentru îngrijire, geluri și chiar acrilice. Calitatea OPI este garantată numai în condițiile în care produsele sunt cumpărate din magazinele autorizatate cu produse de înfrumusețare profesionale și magazine recunoscute, și nu din farmacii, supermarketuri, magazine cu produse mass market sau alte surse neautorizate.

Începând cu data de 1 Martie 2017 PROFESSIONAL BRANDS Marketing & Distribution este distribuitorul oficial al brandulului OPI în România.

Brandul OPI este prima alegere a saloanelor de unghii la nivel mondial. Lacurile de unghii OPI sunt alese de specialiștii din domeniu pentru calitatea și performanta ridicate, pentru nuantele sofisticate care lansează trendurile si care sunt deopotrivă individuale și expresive precum femeile care le poartă. Brandul OPI este parte din compania COTY Inc., companie lider în industria mondială a frumuseții care are în portofoliu numeroase branduri de prestigiu, renumite la nivel internațional.

Professional Brands Marketing & Distribution este lider pe piața profesională de îngrijire a părului din România de peste 24 de ani. 24 de ani de parteneriat cu saloanele de frumusețe, aproape de profesioniști, asigurând educație și inspirație alături de renumitele branduri profesionale pentru păr: WELLA PROFESSIONALS, LONDA PROFESSIONAL, SYSTEM PROFESSIONAL, SEBASTIAN PROFESSIONAL și NIOXIN. În noiembrie 2013, Professional Brands Marketing & Distribution și-a extins aria de activitate prin lansarea diviziei SKIN CARE, NAILS & SPA. Brandurile din portofoliul acestei divizii sunt: REPÊCHAGE, RICA, NATÙRYS și JESSICA COSMETICS.


Follow Us On Instagram