Make-up Talent School 2018 – “Cirque du Soleil”

Make-up Fest a ajuns la cea de-a 6-a ediție, iar în acest an Festivalul va găzdui prima competiție între școlile de profil – Make-up Talent School 2018.

Fiecare școală va avea posibilitatea să propună pe cel mai talentat dintre cei ce le-au trecut pragul în ultimele 12 luni, pentru a-i reprezenta în arena Make-up Talent School 2018.

Atenție!  Școala va fi cea care în primis va intra în concurs prin intermediul absolventului propus să participe!

Tema concursului este – “Cirque du Soleil” – machiaj inspirat din lumea magică a circului. De-a lungul timpului circul a fost un spațiu artistic plin de culoare în care machiajul a fost ridicat la nivel de artă. “Cirque du Soleil” captează exact acest lucru prin culori vibrante, stil, abilități artistice și muzică deosebită. Universul “Cirque du Soleil” este unul plin de viață și culoare.

Câștigătorii locurilor I, II și III, vor primi TrofeulMake-up Talent School 2018” (atât școala cât și reprezentantul în concurs), un certificat de participare și multe premii din partea sponsorilor competiției.

Locurile disponibile în concurs sunt limitate. Doar 20 de școli/academii vor avea șansa să participe la cea mai interesantă competiție de profil din această toamnă si implicit doar 20 de școli/academii se vor înfrunta pentru câștigarea podiumului.

Make-up Talent School 2018 este locul pentru care vei  primi recunoaștere și aprecieri din partea celor mai buni profesioniști din domeniu.

Ești gata să răspunzi provocării?

Make-up Talent School 2018 se va desfășura sâmbătă, 3 noiembrie, în cadrul Make-up Fest 2018, la Crystal Palace Ballrooms București.

Locul I – premii in produse oferite de AMA Pigments, Cupio, Beauty One & Paese Romania, SOLE & #bodyography
Locul II – premii in produse oferite de AMA Pigments, SOLE & #bodyography
Locul III – premii in produse oferite de AMA Pigments, SOLE & #bodyography

Premii speciale oferite de Malu Wilz Romania, ForeverLash Romania, Complete Beauty & Parisax Professional & Crown Brush Romania & Paris Berlin Maquillage Romania & #Zuca

Juriu: Alina Bedeleanu, Maria Andrei si Geanina Ilies.

Esti o scoala si doresti sa fii reprezentata de unul dintre cei mai talentati absolventi? Atunci ne poti scrie pe info@anuar-salus.ro pentru a cere mai multe detalii despre participare.

 

 


Follow Us On Instagram