Luna iubirii

Manichiurile realizate în această perioadă reprezintă un mod minunat de a celebra spiritul romantic care învăluie luna februarie. Pentru că vorbim atât despre Valentine`s Day, cât și despre Dragobete, avem motive de sărbătoare întreaga lună. Clientele caută adesea modalități creative și tematice de a-și arăta afecțiunea față de persoana iubită, iar o cale populară de exprimare personală este arta manichiurii.

Unghiile devin o pânză artistică pentru specialiști în luna iubirii, cu culori, modele și desene inspirate de romantism. Roșul, culoarea prin excelență a pasiunii și a iubirii, este în centrul atenției în multe modele de unghii din această perioadă. Împreună cu alte nuanțe, cum ar fi rozul pudrat, albul clasic sau chiar o notă de auriu, aceste modele se reunesc pentru a evoca un sentiment de dragoste și căldură pe unghiile clientelor.

Așadar, am pregătit câteva inspirații pentru voi, specialiștii în domeniul manichiurii, pe care să le puteți realiza pe unghiile clientelor voastre în luna iubirii, dar care să fie potrivite chiar și pentru începutul primăverii, ținând cont că vorbim despre culori calde și dulci.

 

 

Roz dulce – Rozul este una dintre culorile favorite ale lunii iubirii, iar integrarea acestei nuanțe într-un model tematic este extrem de ușoară. Cu ajutorul rozului puteți realiza inimioare și alte elemente specifice iubirii, iar rezultatul va fi întotdeauna superb.

 

 

Roșu pasional – Clientele se vor gândi instinctiv la roșu atunci când veți menționa că vă aflați în luna iubirii. Așadar, așteptați-vă ca cererea pentru roșu să fie extrem de mare. Un model deosebit este acesta, cu inimi de dimensiuni mari pe fiecare unghie.

 

 

Minimalist – Pentru cele care își doresc ca unghiile lor tematice să fie puțin mai discrete decât cele precedente, vă recomandăm modele de mici dimensiuni, precum aceste inimioare, realizate într-o nuanță atipică pentru acest eveniment – cum ar fi negrul.

 

 

 

Pupici – Dacă v-ați săturat să desenați inimi pe unghii, pupicii sunt la de reprezentativi pentru luna iubirii. Îi puteți realiza în orice culoare, de orice dimensiune sau, de asemenea, puteți utiliza stickere pentru un rezultat rapid și superb.

 

 

 

Inimi magnetice – Spuneam mai sus că probabil v-ați plictisit de clasicele inimioare, însă noul trend cu siguranță v-a atras atenția pe rețelele de socializare. Este vorba despre inimile realizate cu ajutorul unei sârmulițe modelate în V și al ojei magnetice.

 

 

Alb pur – Albul este grozav pentru a exprima iubirea, deoarece simbolistica lui sugerează puritatea, exact așa cum ne dorim să fie orice relație de cuplu. Albul va oferi finețe și eleganță manichiurii, iar modelele care pot fi realizate cu acesta sunt infinite.

 

 

 

Cristale – O altă inimă deosebită este aceea realizată din cristale. Atunci când clienta va ține degetele depărtate, modelul nu va fi vizibil, însă odată ce le apropie, inimioara va fi conturată pe unghiile acesteia. În plus, este un design extrem de ușor de realizat.

 

 

Inițiale – Pentru clientele care vor să își transmită sentimentele într-un mod mai direct și mai personal, unghiile cu inițiala persoanei iubite sunt alegerea potrivită. Litera poate fi pictată manual, se poate utiliza un sticker sau, de ce nu, poate fi realizată din cristale de mici dimensiuni.


Follow Us On Instagram