Locul de muncă semnifică pentru mine acasă

Spuneţi-ne cum a început povestea Rose Marie?
În lumea afacerilor axată pe frumusețe există o specie aparte de oameni, majoritatea femei și cadre medicale, plus antreprenori în serie. Aceștia au idei, le pun în practică, le dezvoltă. Sunt oameni cărora le plac provocările, care simt că trebuie să o ia de la capăt de mai multe ori. Mereu dornica să experimentez, am riscat ca în paralel cu afacerea mea, ferma de suine, să trec la o extremă, salonul Rose Marie. Era un vis frumos al copilăriei mele, care m-a ambiționat de a mă așeza alături de oameni specializați, cadre medicale, specialiști în domeniu şi m-am pus pe învățat. Cu mult calm și răbdare am reușit să introduc pe piața micului nostru oraș, Zalău, acest centru, câștigând şi încrederea clienților.

Ce terapii și tratamente oferiţi în salonul dumneavoastră? Care este cea mai mare cerere?
Centrul nostru acoperă o paletă largă de tratamente, toate non-invazive, atât de tonifiere, stoparea celulitei, vergeturi, cât și tratamente de curățare a tenului, stimulare colagen, rejuvenare facială, fotoregenerare cu SPL, tratarea cuperozei și rozaceei. Mândria salonului este laserul Soprano ICE, cu care îndepărtăm părul nedorit, dar este utilizat și pentru tratamente faciale. Tehnologiile de epilare definitivă emiteau lumina pulsată – tratament dureros și de lungă durată. Aceste tehnologii nu se adresau tuturor tipurilor de piele și, mai ales, nu ofereau nicio soluție pentru pielea bronzată. Marele avantaj este că Soprano Ice poate fi folosit pe orice tip de piele, inclusiv pe cea foarte deschisă la culoare, cât și pe cea bronzată, care până acum nu corespundea indicațiilor de epilare definitivă. Acest tip de laser, în funcție de capul de lucru, poate fi folosit pe absolut orice zonă a feței și a capului, inclusiv cea inghinală. Urechile, nările, spațiul dintre sprâncene, degetele de la mâini și de la picioare pot, de asemenea, să fie epilate cu ajutorul Soprano Ice.

Care sunt tratamentele cosmetice pe care le recomandaţi în sezonul de iarnă?
Sezonul rece este potrivit pentru regenerarea tenului, pentru hrănire şi reparare, hidratare. În sezonul cald tenul este expus la soare de cele mai multe ori nefiind protejat. Pielea bronzată nu arată doar bine, dar şi ascunde imperfecţiuni precum celulita, vergeturile sau acneea. Atât pielea feţei, cât şi cea a corpului suferă de deshidratare în această perioadă rece. Tratamentele cele mai utilizate sunt terapiile faciale. Noi combinăm tratamentele între ele, pentru rezultate durabile, satisfacția clienților fiind pe primul loc.

Ce oferă diferit tratamentul cu ultrasunete cu celule stem față de alte tratamente?
Terapia cu ultrasunete este una dintre cele mai populare terapii în tratarea inestetismelor faciale prin efecte mecanice, termice și chimice. Datorită acestor efecte țesuturile sunt solicitate mecanic sub forma de micromasaj intern și se încălzesc, suferind reacții chimice favorabile organismului. Este important de știut că tratamentul cu ultrasunete faciale penetrează în profunzime, ajungând la nivelul țesutului adipos. Ultrasunetele realizează o exfoliere neagresivă și permit pătrunderea în adâncime a cremelor hidratante, iar căldura creată în interiorul pielii stimulează producerea de colagen – acest lucru duce la o reducere a liniilor fine și a ridurilor. Tratamentele faciale cu celule stem pentru rejuvenare, prevenire și tratare anti-rid este cel mai iubit la ora actuală. Cercetătorii cred că terapiile cu celule stem stimulează creșterea de noi celule ale pielii, numite fibroblaști. Fibroblaștii sunt acele celule ce produc substanța elasticităţii – colagenul. Din păcate, colagenul este produs în cantități mari în tinerețe și din ce în ce mai puțin odată cu
înaintarea în vârstă.

 

Aurelia Ardelean
Manager Salon Rose Marie, Zalău

 

 

 

Aveți și domni care apelează la serviciile dumneavoastră? Care sunt tratamentele lor preferate?
Suntem onorați, că 30% dintre clienții noștri sunt bărbați, noi suntem pregătiți. Procedurile cosmetice folosite pentru bărbati nu diferă mult de cele pentru femei: după curățirea feței cu demachiant, tonifiere, peeling, masaj facial pentru stimularea circulației și calmarea pielii, se pune o mască ce are rol de calmare a tenului și se aplică o cremă hidratantă. Bărbații au un ten mai acneic decât femeile din cauza hormonului masculin, testosteronul. Foarte puțini au tenul deshidratat, majoritatea au tenul gras. De aceea, au nevoie de un tratament de specialitate pentru reglarea secreției de sebum. Cel mai cerut tratament în salonul nostru de partea masculină este Peeling Cavitational combinat cu Mezoterapie sau OxyGeneo . Peelingul cavitațional cu ultrasunete este o metodă din ce în ce mai populară de curățare a pielii fără durere. Prin utilizarea dispozitivului de masaj cu ultrasunete se crește alimentarea cu sânge și oxigen. Peelingul cu ultrasunete eliberează imediat porii de celulele moarte, de sebum, bacterii și reziduuri cosmetice, iar tenul rămâne curat și neted. Utilizarea acestui peeling pregătește pielea pentru următoarele tratamente și facilitează o mai bună absorbție a substanțelor nutritive. Mezoterapia este un tratament nou folosit în medicina estetică care constă în întroducerea în tegument a unui amestec format din vitamine, aminoacizi, acid hialuronic și antioxidanti, rezultatele fiind foarte bune. Procedura hidratează intens, stimulează sinteza de colagen și fermitatea pielii.

Conceptul revoluționar al lui OxyGeneo utilizează chiar reacția naturală a corpului pentru a oxigena pielea din interior. De aici și numele său de botez, OxyGeneo. Aparatul inteligent generează programul potrivit pentru fiecare pacientă și stabilește numărul de ședințe în funcție de problemele pielii, vârsta și tipul de ten. OxyGeneo are două tipuri de tratament: NeoBright, care este o combinație inovativă a celor mai de calitate ingrediente pentru a hrăni pielea și a o face mai strălucitoare. Tratamentul lucrează împreună cu mecanismele corpului pentru a oxigena pielea și pentru a da strălucire tenului în mod natural și NeoRevive, care lucrează pentru a infuza în piele nutrienți activi ce îmbunătățesc echilibrul și textura pielii. Tenul va arăta și se va simți mai neted, ferm, hrănit și „renăscut”. Ambele tratamente funcționează pe același principiu, singura diferență constând în combinația și concentrația de substanțe folosite în timpul procedurii. Ce se întâmplă mai exact, în timpul procedurii care dureaza doar 20 minute? Combinația de oxigenare a pielii și exfoliere lucrează împreună pentru a re-energiza, a reda strălucirea și pentru a crea un ten hrănit, echilibrat și sănătos. Tratamentul este împărțit în două faze, fiecare de câte 10 minute. Ambele faze sunt blânde, plăcute. Prima fază este cea în care stratul exterior al pielii este exfoliat în cel mai blând mod. În timpul procedurii de exfoliere nu se simt decât ușoare înțepături, ca și cum ai pune fața pe o pastilă efervescentă. Ce se întâmplă de fapt când clienta simte ușoare înțepături? Ei bine, e semn că tratamentul își face treaba. Mai precis, OxyGeneo produce nenumărate bule pe minut, bogate în C02 care explodează delicat pe suprafața pielii.

Care sunt acele obiceiuri obligatorii pe care orice femeie ar trebui să le introducă în rutina zilnică de îngrijire?
Rutina de îngrijire a tenului este extrem de importantă pentru aspectul frumos al pielii. Fără curățare și hidratare, pielea nu va căpăta doar un aspect neplăcut, tern, ci își va pierde treptat și fermitatea. Mai mult decât atât, sănătatea tenului va avea de suferit dacă nu este îngrijit corespunzător, în funcție de tipul de ten, ajutând pielea să se hidrateze, pentru a-și păstra echilibrul. Curățarea tenului în fiecare dimineață cu demachiant, folosirea unei creme de hidratare, cremă cu factor de protecție, neapărat. Seruri dacă este cazul, iar seara repetăm curațarea și aplicăm o cremă de noapte.

Cum împăcaţi viaţa profesională cu cea personală?
“Orice învăţăm să facem, învăţăm făcând efectiv acel lucru; oamenii devin constructori, construind; cântăreţi la harpă, cântând la harpă; în acelaşi fel, făcând acte de autocontrol, învăţăm să devenim autocontrolori, făcând acte de curaj, devenim curajoşi.” – Aristotel. Pur și simplu trăiesc o viaţă care se potriveşte scopului meu, dacă cineva spune „nicăieri nu-i ca acasă” locul meu de muncă semnifică pentru mine „acasa”.


Follow Us On Instagram