Doriţi buze mai catifelate, mai strălucitoare, fără a le modifica forma şi volumul?

Doriţi buze mai catifelate, mai strălucitoare, fără a le modifica forma şi volumul?
Doriţi buze mai catifelate, mai strălucitoare, fără a le modifica forma şi volumul?

de Dr. Dana Miricioiu

- chirurg estetician -
Class MediSpa, Str. Povernei 24, Sector 1, Bucureşti
Tel: 0744 400 500, www.classmedispa.ro / office@classmedispa.ro

Buzele au un rol important în estetica facială fiind cele care constituie elementul atrăgător prin forma şi volumul lor. Lipsite de volum, mai puţin conturate şi chiar asimetrice, buzele pot fi tratate prin injectarea unor substanţe care remodelează în volumul şi forma lor. În paleta produselor destinate măririi buzelor, se evidenţiază acum cel mai nou produs lansat pe piaţa medicinei estetice din întreaga lume(Lip Volume), având un efect mai puternic şi cu durata efectului mai lungă decât cele folosite până în prezent, conferind un aspect cu totul natural, atât în volum, cât şi în conturul buzelor.

„Ochii tăi reflectă ceea ce este în sufletul tău, însă buzele dezvăluie ceea ce este în mintea ta.”

Acest produs este creat în special pentru a înfrumuseţa forma buzelor, pentru a reda acestora armonia naturală şi aspectul senzual dorit, în acelaşi timp cu o senzaţie moale şi catifelată la atingere(fără senzaţia de buze artificiale). Graţie acestuia se poate îmbunătaţi nu numai volumul buzelor dar şi arcuirea liniilor acesteia. Particularitatea o constituie acidul hialuronic stabilizat în unica formulă NASHA (Non Animalic Stabilization Hyaluronic Acid) şi o formulă specială care să respecte mişcările zilnice ale buzelor, înlăturând orice aspect artificial. În acest fel şi produsul are un grad de remanenţă mai mare, redând buzelor tale o un aspect sensual şi făcându-le … irezistibil de “sărutabile”! Dacă te temeai de o cât de mică durere faptul că anestezicul este inclus în compoziţie înlătură orice urmă de disconfort care ar putea apare la injectare, făcând din acest tratament o experienţă plăcută.

Acoperite de o piele foarte fină, buzele sunt extreme de sensibile la factorii de mediu. Frigul, sau dimpotrivă, căldura excesivă, o hidratare necorespunzatoare sau anumite afecţiuni ale organismului îşi lasă amprenta asupra aspectului buzelor. De asemenea, trecerea anilor lasă riduri nu numai la nivelul feţei, dar şi al buzelor. Ne îngrijim oare cum trebuie şi de acest aspect? Le hidratăm cum se cuvine? De multe ori, uităm şi ne aducem aminte ca şi buzele merită atenţia cuvenită atunci când le simţim deshidratate şi crăpate.

În completarea primului produs a mai fost creat un tratament inovator, destinat special revitalizării buzelor prin hidratarea pe care o produce, îndepărtând aspectul prăbuşit, plat şi ridat al acestora, care apare odată cu trecerea anilor.

Acest nou produs restaurează balanţa hidrică a buzelor, îmbunătăţind stuctura pielii care le acoperă, conferind în acelaşi timp o catifelare şi o strălucire aparte. La fel ca şi în cazul Lip Volume, Lip Refresh conţine acidul hialuronic stabilizat în unica formulă NASHA (Non Animalic Stabilization Hyaluronic Acid) şi anestezic pentru o injectare cât mai plăcută.


Follow Us On Instagram