De vorba cu Isabela Francesca

1.Cum a luat naștere pasiunea pentru modă?

Inca de la varsta de 16 ani am făcut modeling, Am defilat la numeroase prezentări de moda, la concursuri de frumusețe, shooting-uri și am călătorit ca model în diferite tari. Insa cred ca pasiunea pentru moda a început cu mult înainte. Încă de când eram în școală generală îmi plăcea sa îmi cumpăr reviste de moda și le răsfoiam și decupam tot ce îmi plăcea și mi le puneam în caietele. Mai târziu, când am ajuns în lumea modelingului eram fascinata de creațiile designerilor din toată lumea, iar ulterior am început și eu sa combin și să-mi asortez vestimentația așa cum consideram pana când am îmbunătățit tot mai mult.

Ador culorile, iar în prezent încerc sa le combin în ținutele mele într-un mod cât mai armonios. Mereu ador sa încerc ceva nou și diferit.

2. Care sunt cele mai importante realizări legate de modă și online?

Printre cele mai mari realizări, atât în online cât și în moda sunt concursurile la care am participat și de la care m-am întors și cu premii. Am participat la Miss Universe România, unde am câștigat locul 1 – First Runner Up în 2017, am fost Miss Summer World România și am reprezentat România în competita internațională din Albania de unde m-am întors cu 2 premii: Best Talent World și Beauty Face Award. Am participat la prezentări de moda din Hong Kong, China, New York și Turcia unde am călătorit ca și model.

La începutul carierei în online am participat la concursul internațional de machiaj artistic NYX Face Awards unde am ajuns în ultimii 5 finaliști din foarte multe persoane participante și înscrise.

Ulterior, debutul meu in online l-am avut odată cu participarea la Beauty Vlogging School by Loreal Paris, de unde am învățat foarte multe lucruri pe care le aplic și astăzi în tot ceea ce fac.

3. Care a fost cea mai mare provocare a ta ca influencer?

Cea mai mare provocare a mea ca influencer a fost sa îmi depășesc fricile: frica de a nu te face de ras, frica de a vorbi în public, de a vorbi în fata camerei. La început mi-a fost foarte greu și încă sunt momente în care mă confrunt cu anumite frici, insa încerc sa le depășesc sau sa nu le iau în considerare. Am avut foarte mult de lucrat la Increderea în sine din acest punct de vedere, iar prin ceea ce fac în online sper sa inspir cât mai multa lume sa isi depășească propriile frici și sa le demonstrez ca pot face orice isi doresc.

4.Ce este cel mai important pentru tine in parteneriatul cu un brand?

In primul rând corectitudinea și etica, nu doar fata de mine și parteneriatul nostru cât și fata de proprii clienți și urmăritori. Admir foarte mult brand-urile care sunt sincere, autentice și inventive.

Imi place atunci când un brand ofera libertate și încredere din punct de vedere al creativității campaniei. Consider ca sunt o persoana foarte creativa și ador sa realizez mereu ceva original și cât mai creativ. De fiecare data dau tot ce pot pentru cele mai bune rezultate.

5. Care este cea mai mare oportunitate pentru tine ca influencer?

Cea mai mare oportunitate pentru mine din acest punct de vedere consider ca este faptul ca pot, prin aceasta comunitate creată, sa învăț oamenii sa fie mai pozitivi, sa iubească viața, faptul ca pot aduce o schimbare sau o mică contribuție către mai bine și asta îmi doresc sa realizez și sa transmit pe contul sau conturile mele de social media – sa inspir.

6. Am observat ca iti place sa calatoresti, ti-ai propus sa devii un travel blogger?

Da, mi-as dori foarte tare sa devin travel blogger. Am început deja de ceva vreme sa împărtășesc din vacantele mele cu comunitatea mea și am avut un răspuns foarte pozitiv din partea acestora, încerc de fiecare data sa împărtășesc cât mai multe lucruri sau tips&tricks. Deja am avut câteva invitații din partea unor agenții de turism sau a unor hoteluri și mă bucura foarte tare sa pot arata comunității mele cât mai multe locuri minunate.

7. Unii oameni sunt reticenti in a face o calatorie din lene, de teama de nou sau pur si simplu pentru a economisi bani. Ce reprezinta calatoria pentru tine si ce ai vrea sa le spui celor mentionati mai sus?

Calatoriile reprezintă cea mai frumoasa parte a vieții, câte o amintire pe care o iei cu tine toată viața. Consider ca vacantele și călătoriile pot aduce o bucurie imensa și toată lumea ar trebui sa aibă parte de aceasta bucurie. Descoperi lumea, tradițiile altora, înveți lucruri noi, mănânci lucruri noi, te relaxezi – cred ca exista diferite tipuri de călătorii pentru fiecare în parte. Cu toții suntem diferiți și ne dorim altceva, insa fiecare dintre noi putem descoperi o bucurie în a călători, fie ca este vorba despre mâncare, despre locuri noi, despre a te relaxa pur și simplu într-un resort, despre a petrece timpul cu familia sau cu o persoana draga ș.a.m.d.

Pe scurt, trebuie sa încerci și sa descoperi ce iti place și ce te face pe tine fericit. Călătoriile sunt singurul lucru pe care îl putem cumpara și care ne face mai bogați. Banii se vor întoarce, dar timpul nu.

8. Nu te intreb care a fost cel mai frumos loc pe care l-ai vizitat vreodata ci care este locul unde ai intalnit cei mai primitori oameni?

Unul dintre locurile cu cei mai primitori și zâmbitori oameni care iti transmit o energie atât de buna este Italia. Italia are ceva aparte, iar locuitorii sunt atât de calzi. Mereu mă întorc cu plăcere și ador fiecare părticică. Încă nu am vizitat toată Italia, desi am fost în foarte multe locuri de nenumărate ori, insa este pe lista.

Un alt loc cu oameni foarte primitori și calzi este Grecia. Și desi nu foarte multa lume știe asta, pot sa mă mândresc ca am chiar și origini de acolo – stră-bunicul meu a fost din Kefalonia, Grecia.

In Grecia am avut ocazia sa ajung și în sate mai putin turistice, iar oamenii de acolo ne-au primit ca la ei acasă sau ca și cum am fi făcut parte din familia lor. De fiecare data mă reîntorc cu drag. Este un loc de vis cu oameni desprinși din Rai.


Follow Us On Instagram