Cu myPOS fiecare afacere primește banii în doar câteva secunde: simplu, intuitiv, elegant!

Ce este myPOS?

În ultimii ani, myPOS a devenit liderul fintech, oferind o soluție de sine stătătoare (autonomă), astfel încât comercianții să își gestioneze propria afacere și să accepte plăți cu cardul prin terminale POS, online sau de pe telefoanele mobile. Oferim o gamă largă de dispozitive de plată inovatoare, fiecare dintre ele oferind elementele esențiale pentru fiecare afacere, cum ar fi decontarea instantanee a fondurilor, un cont de comerciant și un Card VISA Business gratuit. De asemenea, cu un dispozitiv myPOS, un comerciant poate accepta toate metodele de plată, iar toate terminalele noastre sunt echipate cu un card de date (internet) gratuit, conceput exclusiv pentru aceste dispozitive, oferind conectivitate mobilă 24/7/365. Acest lucru face din myPOS o platformă unică, care îi ajută pe comercianți să gestioneze fără efort finanțele propriilor afaceri și să își atingă potențialul maxim.

În plus, ajutând întreprinderile să se adapteze la schimbarea rapidă din mediul de business, dispozitivele de plată myPOS se dovedesc a fi o soluție valoroasă nu numai pentru comercianți, ci și pentru clienții lor, creând, în esență, o situație câștigătoare pentru ambele părți. În timp ce companiile sunt plătite, primesc acces în timp real la fondurile lor și nu ratează nicio plată, clienții beneficiază de opțiunea convenabilă și sigură de a plăti cu cardul, fără a fi nevoiți să aibă numerar oriunde ar merge.

Cui se adresează produsele myPOS?

Ideea principală din spatele myPOS este de a oferi întreprinderilor mici și mijlocii o soluție accesibilă pentru a satisface cererea sporită a clienților de a plăti fără numerar și de a-și dezvolta mai departe afacerea. De la coafor și makeup artiști, la saloane de înfrumusețare și spa, terminalele noastre POS pot ajuta fiecare comerciant să câștige noi clienți, să îmbunătățească satisfacția celor existenți și să-și accelereze fluxul de numerar.

Deși fiecare afacere este diferită, așa cum sunt și nevoile ei, gama de dispozitive și soluții online myPOS au fost concepute pentru a satisface cerințele unice ale fiecărei întreprinderi, indiferent de dimensiunea și tipul acesteia.

Lipsa taxelor lunare și anuale face ca produsele myPOS să fie o investiție unică și o soluție ideală pentru antreprenorii care doresc să se încadreze în buget și să evite costurile suplimentare, dar care doresc să crească în continuare. Mai mult, așa cum am menționat anterior, toate dispozitivele noastre de plată sunt oferite cu o cartelă SIM de date gratuită pentru a permite comercianților să accepte oricând plăți de la clienții lor, indiferent unde se află – la ghișeu sau în deplasare.

În ce țări vom putea găsi această tehnologie?

Scopul myPOS este de a ajuta cât mai multe afaceri. Ne-am construit deja o prezență puternică în toată Europa, bucurându- ne în prezent de încrederea a peste 150.000 de clienți din 30 de țări europene. Piețele noastre principale sunt Franța, Italia, Olanda și Marea Britanie. Continuăm să creștem în fiecare an și acum ne putem lăuda cu o rețea largă de magazine myPOS în cele mai mari orașe europene.

Anul acesta, suntem foarte încântați că ne-am extins prezența și pe piața din România. Deoarece Bucureștiul a devenit una dintre piețele în creștere pentru plățile cu cardul în ultimii ani, am decis să oferim comercianților de aici oportunitatea de a crește, profitând de cele mai inovatoare instrumente fintech, cum ar fi produsul nostru premiat – myPOS Glass.

Ce este myPOS Glass?

Odată cu dezvoltarea rapidă a mediului digital, comercianții simt nevoia să evolueze constant și să apeleze la noi opțiuni alternative pentru managementul afacerilor lor. Adaptabilitatea și agilitatea sunt abilități foarte valoroase pe care trebuie să le ai ca afacere dacă vrei să-ți păstrezi locul în piață. În plus, Covid-19 i-a împins pe consumatori să folosească metode de plată contactless, care sunt mult mai sigure.

De aceea am decis să creăm un software care să permită telefoanelor să preia plăți de la carduri, portofele mobile și dispozitive portabile NFC.

Concluzionând, aceasta este tehnologia myPOS Glass. Este un software inovator care permite comercianților să-și transforme telefoanele mobile Android în terminale POS și să accepte plăți rapid și ușor, fără a fi nevoiți să poarte cu ei un dispozitiv de plată separat, oriunde ar merge. Software-ul funcționează ca o aplicație de plată contactless, pe care clienții o pot descărca pe dispozitivele lor, pot fi plătiți din mers și nu vor pierde niciodată un client, indiferent unde se află – la birou sau în vizită la un client.

Care este cel mai căutat produs myPOS?

Cel mai bine vândut produs al nostru este myPOS Go. Compact, accesibil și eficient, acest terminal de plată a câștigat aprecierea clienților noștri, oferind tot ce ar putea avea nevoie întreprinderile într-un singur dispozitiv simplu. myPOS Go vine la pachet cu toate beneficiile pe care myPOS le poate oferi unui comerciant, cum ar fi un card Visa gratuit, un cont de afaceri, un card de date SIM și, desigur, acces la fondurile primite în câteva secunde.

Lucrul cel mai grozav despre myPOS Go și motivul pentru care clienții îl preferă este că nu contează dacă sunteți o întreprindere mică sau una mare, acest dispozitiv este soluția economică ideală pentru a fi la curent cu digitalizarea și cererea sporită pentru plățile fără numerar din prezent.

Care este principalul avantaj al unei companii atunci când folosește myPOS?

myPOS a fost primul și este în continuare singurul fintech din Europa care a oferit clienților săi decontarea instantanee a fondurilor fără costuri suplimentare. Acest lucru înseamnă că o companie care acceptă plăți cu cardul prin intermediul platformei myPOS își primește banii în 3 secunde și nu trebuie să plătească niciun cost suplimentar.

Platforma myPOS oferă micro-afacerilor și IMM-urilor tot ce au nevoie pentru a accepta plăți și a gestiona diverse aspecte ale afacerii lor, inclusiv vânzarea de la distanță, accelerarea fluxului de numerar și utilizarea comerțului electronic.

În timp ce serviciile excelente, prețurile și locația sunt esențiale pentru succesul oricărei afaceri, pe o piață extrem de competitivă, cum ar fi industria frumuseții, acest lucru nu este suficient. Din acest motiv, ne propunem să oferim comercianților toate instrumentele de care au nevoie pentru a ne asigura că nu își pierd niciun client. Pe lângă plățile cu cardul contactless, myPOS oferă, de asemenea, oportunitatea comercianților de a-și emite propriile carduri cadou personalizabile sau de a primi tipsuri de la clienții mulțumiți. Oferim, de asemenea, soluții online companiilor, astfel încât să fie ușor descoperite de clienți prin propriul website și aceștia să înceapă să își facă rezervări.

 

 

interviu cu Laura Pup, Business Development Manager myPOS România


Follow Us On Instagram