Cu ce manichiuri pășim în 2023?

Mai sunt doar câteva zile din 2022, timp în care ne putem reaminti care au fost obiectivele noastre, dacă le-am îndeplinit sau nu, dacă le-am modificat pe parcursul anului, dar și ce noi rezoluții avem pentru anul 2023. Ca de fiecare dată, suntem puțin nostalgici că a luat sfârșit încă un an din viața noastră, însă bucuroși pentru că putem să începem cu forțe proaspete o nouă etapă.

Dar voi, tehnicienii de unghii, aveți timp să vă gândiți la toate aceste lucruri? Pentru că, odată cu trecerea Crăciunului, veți avea câteva zile extrem de aglomerate – programările de Revelion. Știm că timpul este limitat și trebuie să ținem cont că unghiuțele nu sunt singura voastră preocupare.

La fel ca în fiecare an, ne dorim să vă ajutăm câtuși de puțin cu inspirații de manichiuri. Clientele vor fi fericite să audă propuneri de la voi, mai ales datorită faptului că, după cum bine știm, cele mai multe dintre acestea nu știu ce manichiură să abordeze pentru noaptea dintre ani. Așadar, iată care sunt propunerile noastre:

Cheers! – Unul dintre momentele importante ale trecerii dintre ani este desfacerea șampaniei și ciocnirea paharelor alături de cei dragi. Așadar, ar fi o idee excelentă să transpunem acest moment pe unghiile clientei prin stilizarea unui pahar sau a unei sticle de șampanie.

 

Elemente festive – Când spunem „festiv”, la ce vă gândiți? Exact, la sclipici! Manichiurile cu sclipici nu pot da greș niciodată, mai ales de Revelion când totul va sclipi. Și, mai mult decât atât, priviți ce bine arată sclipiciul asociat cu unghiile transparente.

 

Reflexii argintii – Folia de transfer argintie sau aurie a făcut furori în anul 2022 și suntem aproape siguri că acest trend va continua și în 2023. Așadar, pregătiți-vă foliile, pentru că știm că aveți, și realizați modele deosebite cu ajutorul lor.

 

Artificii pe unghii – Dacă tot am menționat mai sus despre momentele importante ale trecerii dintre ani, sigur mintea voastră creativă a anticipat această manichiură. Artificiile pe unghii nu sunt un trend nou, însă nu este demodat, ci dimpotrivă.

 

Doar sclipici – Nu putem avea prea mult sclipici de sărbători, mai ales de Revelion. Una dintre cele mai simple, dar de efect manichiuri pe care le puteți realiza în această perioadă sunt realizate exclusiv din sclipici. Avantajul cel mai mare? Manichiura va fi gata imediat!

 

Ștrasuri – Dar, pe lângă sclipici, ce alte elemente strălucitoare mai putem aplica pe unghiile clientelor? Ștrasuri! Pietricelele de diferite dimensiuni pot fi elementul central al manichiurii clientei. Trebuie doar să vă folosiți puțin imaginația. De exemplu, puteți recrea acest brăduț superb.

 

Cer înstelat – Pentru că în noaptea de revelion nimeni nu doarme, elementele nopții se potrivesc de minune pe unghiile clientelor. Cele mai comune dintre acestea vor fi stelele aurii, potrivite ca accesoriu al oricărei manichiuri, fie ea nude sau colorată.

 

Viva Magenta – Cu siguranță aveți cliente extrem de moderne care sunt tot timpul în pas cu tendințele, pentru acestea, este ideală o manichiură simplă în culoarea anului 2023, Viva Magenta. Și pentru că este o culoare îndrăgită de foarte mult timp, probabil că o aveți deja în sertarul cu produse.


Follow Us On Instagram