Check Vintage devine Check the Space: De la Vintage shop la Urban Concept Store

Când pasiunea pentru fashion se împletește cu imaginația, se nasc povești precum Check the Space – locul din centrul Bucureștiului care oferă o experiență completă de shopping, inspirată de celebrele concept stores internaționale.

Check the Space nu este doar un magazin, ci o destinație unde vei simți povestea din spatele fiecărei piese, fie că vorbim despre un accesoriu vintage, o băutură sau un preparat culinar.

Întregul spațiu al magazinului a fost adaptat pentru a putea găzdui acum un bar, o terasă generoasă și o bucătărie-laborator unde se prepară pizza după o rețetă unică în București. Astfel, pe lângă selecția de piese deja apreciată de pasionații de vintage (Gucci, Prada, Balenciaga, Versace etc), la Check The Space vei găsi o selecție surprinzătoare de băuturi și gusturi.

Check The Bar – Signature Cocktails pe bază de popcorn sau matcha, sau inspirate din deserturi (Vintage Tiramisu), limonadă caldă cu sau fără alcool, cafea de specialitate și alte băuturi non-alcoolice experimentale.

Check The Pizza – Cu un “design de produs” unic, pizza de la Check este mai mare și mai consistentă decât o pizza obișnuită (800g). Cu ingrediente gourmet și rețete reinterpretate (The Almost Classic, The Evil – cu salam picant, trufe și miere, The Iberic – cu cartof copt, popcorn și prosciutto cotto) pizza vine cu un sos special în mijloc, inclus în preț, care poate fi personalizat în funcție de preferințe: ranch, romesco, ulei cu trufe, sos picant etc.

Check The Party – În weekend au loc evenimente pe timp de zi, de la Styling Sessions la gig-uri muzicale. Printre DJ’s se numără Dj Bully, Odaya – un artist din Brazilia, Ștefana Micu, Dj Cristache, Anda Mancaș, Andreea Pietroșel.

Check The Vintage Shop: Shop-ul online (checkvintageshop.ro) este aprovizionat săptămânal cu piese noi, astfel că dacă nu reușești să ajungi fizic la magazin, poți să te bucuri de experiența Check online. Începând cu 2021, shop-ul se adresează și comunității internaționale, prin worldwide shipping.

Check Vintage a fost încă de la începuturile sale din 2018 un punct de reper al modei vintage din București, iar Check the Space nu face decât să completeze în mod armonios întreaga experiență.

Check the Space

“Mereu m-au fascinat în călătoriile mele acele locuri în care puteam să stau o zi întreagă pentru că erau dotate cu toate facilitățile de care ai nevoie atunci când ieși în oraș. Magazine cu obiecte unicat, care seara se transformă în spații de socializare, unde poți să vezi un artist nou sau să încerci un gust neașteptat. Mi-am dorit să existe mai multe astfel de locuri la noi în oraș și am făcut să se întâmple.” – Nicolle Petre, owner

Program:

Shop: Luni-Sambata 12:00-20:00.

Duminica 12:00-18:00

Pizza bar: Luni-Joi 10:00-22:00

Vineri-Duminica 10:00-00:00

Instagram:

Check The Pizza:

https://www.instagram.com/check_the_pizza/

Check The Space

https://www.instagram.com/check_the_space/

Online Shop

www.checkvintageshop.ro

Photo credits:

Irina Arteni & Mircea Netea

Make up: Ana Maria Balan & Bianca Neagoe

Modele: Denis Zarnescu, Catalna Bandea, Mur Models

Styling: Nicolle Petre, Sandra Milea, Check the Vintage Shop


Follow Us On Instagram