Ce tunsori se poartă în toamna anului 2023?

Tunsorile de toamnă marchează tranziția de la zilele fără griji ale verii la stările confortabile și contemplative ale toamnei. Pe măsură ce frunzele își schimbă culorile, multe persoane caută o schimbare în tunsoarea lor, luându-și adio de la coafurile de plajă și de la șuvițele decolorate de soare, în favoarea unor look-uri care sunt mai în ton cu anotimpul. Abordarea unei tunsori de toamnă înseamnă acceptarea schimbării și să îmbrățișarea tranziției naturale a anului. Ele implică adesea ajustări ale lungimii, texturii sau culorii pentru a se alinia cu atmosfera în evoluție.

În ceea ce privește lungimea, unii clienți pot opta pentru tunsori mai scurte, renunțând la greutatea șuvițelor lungi pentru a se pregăti pentru lunile mai răcoroase care urmează. Stilurile mai scurte pot fi mai ușor de gestionat în zilele vântoase de toamnă și pot completa hainele în straturi, tipice acestui sezon.

Textura joacă un rol crucial în tunsorile de toamnă, multe persoane gravitând spre stiluri care oferă mai mult volum și profunzime. Adăugarea de straturi, valuri sau bucle poate crea un sentiment de confort și căldură, reflectând texturile întâlnite în natură în timpul toamnei.

Culoarea cântărește și ea extrem de mult în transformările părului toamna. Mulți aleg să își infuzeze părul cu tonuri calde, pământii, cum ar fi castaniu, roșcat sau caramel, oglindind nuanțele frunzelor de toamnă. Aceste alegeri cromatice nu numai că reflectă anotimpul, dar oferă și un sentiment de confort și căldură.

În plus, tunsorile de toamnă oferă o oportunitate de exprimare de sine și un nou început. La fel cum copacii își pierd frunzele pentru a se pregăti pentru un nou ciclu de creștere, clienții pot folosi o tunsoare pentru a renunța la trecut și a îmbrățișa schimbarea. Așadar, iată care sunt inspirațiile:

 

 

Bob în straturi – Tunsoarea bob în straturi este o tunsoare atemporală care adaugă profunzime, textură și mișcare părului, oferind versatilitate și un aspect șic și sofisticat pentru diferite forme ale feței. Acest lucru înseamnă că multe dintre cliente se vor potrivi de minune cu această tunsoare.

 

 

 

 

 

 

 

 

Breton „curtain” – După cum bine știți, aceasta este o tunsoare la modă, caracterizată de o șuviță lungă, despărțită, care încadrează fața, asemenea unei draperii. Coafura oferă un aspect plăcut și versatil, care se poate potrivi cu diferite lungimi și texturi de păr, adăugând o notă de eleganță fără efort.

 

 

 

 

 

Straturi lejere – Aceasta este una dintre cele mai râvnite tunsori din toate timpurile. Multe femei își doresc să aibă acest păr voluminos, bouncy, lejer, dar cu aspect coafat. Este, cu siguranță, una dintre cele mai potrivite tunsori pentru acest anotimp… și nu numai!

 

 

 

 

 

 

Textură – Veți primi foarte des această cerință! Clientele își doresc un păr viu, cu personalitate, iar vântul specific toamnei este exact ceea ce avem nevoie pentru ca șuvițele de păr să se separe în mod natural. Bineînțeles, trebuie să contribuiți și voi cu ajutorul foarfecii.

 

 

 

 

 

 

Extra scurt – Dacă ai cliente care vor să facă mai mult loc eșarfelor de toamnă în jurul gâtului… aceasta este tunsoarea ideală! Cu siguranță multe dintre cele care îți trec pragul își doresc o astfel de schimbare, însă nu au avut curajul până acum. A sosit momentul!


Follow Us On Instagram