Ce tunsori poartă bărbații anul acesta?

Întotdeauna ne concentrăm pe părul doamnelor, pe trendurile dedicate lor, însă tunsorile bărbaților sunt la fel de importante, mai ales pentru că ei se tund mult mai des decât o fac femeile. Dacă în trecut existau doar câteva abordări în materie de frizuri bărbătești, iar cei mai mulți dintre domni se rezumau la tunsori clasice cu care să nu dea greș, acum lucrurile s-au schimbat semnificativ.

În prezent, ne bucurăm de o gamă largă de tunsori, clasice, moderne sau interesante și, bineînțeles, adaptate în funcție de trăsăturile, nevoile și preferințele fiecărui client. Tunsul a devenit o adevărată experiență pentru bărbați, la fel cum este și pentru femei petrecerea timpului într-un salon de înfrumusețare. Acest lucru se întâmplă datorită faptului că industria a evoluat enorm, saloanele, numite barber shopuri, oferă o experiență completă, iar voi, specialiștii, reușiți să răspundeți tuturor nevoilor clienților.

După cum spuneam, acum nu ne mai rezumăm la un număr limitat de tunsori, ci ne bucurăm de o gamă extrem de largă. Așadar, în acest articol ne concentrăm atenția pe unele dintre cele mai moderne și îndrăgite tunsori pentru bărbați:

 

Buzz Cut – Cum puteam începe altfel dacă nu cu tunsoarea favorită a domnilor din ultimii doi ani? Și înțelegem de ce a căpătat acest statut – pentru că este extrem de ușor de întreținut. Astfel, bărbații nu se vor mai trezi cu părul ciufulit și greu de aranjat.

 

 

 

Taper Fade – Sunt atât de multe variante de fade, încât nici nu le mai știm denumirile exacte, însă această abordare este cu adevărat interesantă. Este o tunsoare potrivită pentru bărbații care își doresc un look modern, însă nu sunt dispuși să facă o schimbare drastică.

 

 

 

Mullet Haircut – Dacă tot vorbeam despre schimbări radicale… iată, aceasta este cea mai actuală stilizare a părului domnilor. Tunsoarea este caracterizată de discrepanța dintre lungimi, cea mai scurtă vizând zona de deasupra urechilor, iar cea mai lungă – de la frunte până la ceafă.

 

 

 

Crop – Aceasta este o altă tunsoare modernă îndrăgită de bărbați. Se aseamănă cu buzz cutul, însă bretonul este mult mai lung, iar părul este orientat în față. Este o tunsoare ideală pentru cei care vor să creeze iluzia unei frunți mai înguste.

 

 

 

Blowout – Se pare că aceasta nu este stilizarea favorită doar a femeilor, ci și bărbații o preferă. Cu siguranță ați observat tendința recentă a bărbaților de a-și lăsa părul să crească și de a-l aranja pe spate. Acest stil amintește de strămoșii noștri care purtau părul astfel.


Follow Us On Instagram