Broux

A avea părul perfect în ordine este foarte important pentru fiecare femeie. A avea grijă de el în mod constant este crucial, dar la baza look-ului de top se află linia şi culoarea, cu siguranţă primii doi factori ce trebuie luaţi în considerare. Sunt din ce în ce mai multe femei care decid să-şi vopsească părul pentru a-şi schimba aspectul, pentru a-şi acoperi părul cărunt sau pur şi simplu pentru că nu le mai place culoarea lor naturală, dar alegerea unei alte culori potrivite nu este tocmai simplă. De fapt, trebuie luate în considerare diferite aspecte, cum ar fi tenul. Nu toate femeile pot fi blondele, precum nu toate pot fi roşcate, dar odată ce aţi găsit nuanţa optimă cu ajutorul experţilor, de ce să nu urmaţi tendinţa momentului în ceea ce priveşte culorile la modă? Dacă sunteţi hair addict şi preferaţi vopselurile orientate către roşu, ceea ce se poate recomanda în cazul vostru este BROUX, ultimul trend care vine în domeniul culorii.

BROUX: despre ce este vorba
BROUX nu este altceva decât un amestec de roşu şi maro. Cele două culori sunt de fapt combinate pentru a obţine reflecţii cu adevărat spectaculoase. Dacă anul trecut au dominat tonurile calde, în actualul sezon vin la putere culorile tari (cum ar fi roşu). Această culoare este potrivită pentru toate tipurile de ten, dar este cu siguranţă recomandată pentru toate cele femei care au o “piele de porţelan”. Este un tip de culoare ideal pentru părul maro închis sau şi mai închis, care va fi luminat de reflexe care pot varia în nuanţe de roşu, amestecate cu multe nuanţe sau tonuri de maro. Cu toate acestea, BROUX poate fi, de asemenea, obţinut şi dozând folosirea culorii roşii. Cu această culoare vă puteţi menţine liniştite culoarea de bază, care va scoate în evidenţă cele mai fantastice nuanţe de roşu. Particularitatea acestei culori noi constă în faptul că vopseaua este aplicată de la mijlocul lungimi firului de păr, dar dacă preferaţi puteţi alege fără nici o problemă să o aplicaţi numai pe vârfurile câtorva fire sau împrăştiată aici şi acolo. BROUX poate fi distribuită şi pe tot părul, desigur, cu excepţia rădăcinii.

BROUX: cum se realizează
BROUX se asemănă cu tehnica obţinerii bronde-ului, marea tendinţă a sezonului trecut. Bronde nu este altceva decât un amestec între blond şi maro, o combinaţie din două culori, la fel ca şi în cazul BROUX, obţinându-se astfel diferite nuanţe care luminează părul şi având un rezultat final foarte natural.

Pe urmele bronde-ului, cum se face BROUX?
Se poate obţine decolorând părul, dar în nuanţe diferite pentru fiecare zonă în care intenţionaţi să lucraţi. Prin această metodă, este posibil să se obţină diverse nuanţe de culoare, unele părţi ale capului vor fi mai închise, altele mai deschise. Spre deosebire de shatush, în care există o diferenţă clară de culoare între rădăcină şi restul firului de păr, cu BROUX variaţiile tonale sunt mult mai omogene. Pentru a obţine această nouă culoare se începe de la rădăcină, care este lăsată în mare parte naturală, trecându-se treptat spre nuanţe de maro sau chiar roşii. De asemenea, puteţi începe cu o culoare diferită de cea naturală, dar apropiată de maro, şi apoi continuaţi cu diferite tonalităţi de culoare pentru a realiza nuanţele. După cum s-a explicat mai sus, particularitatea acestei culori constă în faptul că baza este naturală: pentru acest motiv, este recomandabil să nu se schimbe nuanţa, ca mai apoi să ne putem juca cu diferite gradaţii de culoare pe lungimea părului, astfel obţinând lookul perfect. Dacă nu sunteţi destul de convinsă să vă aplicaţi culoarea pe întrega lungime a părului, pur şi simplu cereţi stilistului să coloreze câteva fire şi apoi, dacă vă place rezultatul, puteţi finaliza vopsirea. Nu este deloc recomandată, dacă nu în totalitate interzisă, vopsirea acasă: Brox este o tehnică dificil de realizat, prin urmare, aveţi nevoie de ajutorul experţilor, care vă pot consilia şi cu privire la alegerea tipului de nuanţe potrivite pentru dumneavoastră.

BROUX: cui îi stă bine?
BROUX pare să fie conceput pentru a satisface gusturile multor femei. Există deja staruri care nu au rezistat tentaţiei de a experimenta această nouă tendinţă de culoare. Cum se ştie, roşu este o culoare dificil de purtat şi nu se potriveşte
exact tuturor. Tocmai din acest motiv, multe femei, cu toate că iubesc culoarea roşie, ezită să facă acest pas. Dar nu este valabil pentru BROUX.
Deci, cui îi stă bine? Răspunsul este simplu, se potriveşte tuturor. Este culoarea perfectă pentru a accentua frumuseţea tuturor femeilor, indiferent de tenul lor. Deşi este adevărat că iese în evidenţă în cazul tenurilor extreme de deschise, Brox se potriveşte şi celor mai închise la culoare, chiar măslinii. În comparaţie cu roşul, BROUX, tocmai pentru că este amestecat cu maro, poate valoriza şi lumina toate tenurile. Aşa cum am menţionat mai devreme, particularitatea acestei noi culori constă în capacitatea de a juca cu o varietate de nuanţe care pot fi în mare parte maro sau în alt mod predominant roşu. Spuneţi adio nuanţelor de roşu din trecut: culoarea arămie nu va mai predomina de acum, se preferă tonuri mai reci.
Tocmai din aceste motive Bronx este potrivit pentru toate femeile, nu vă fie frică, prin urmare, să îndrăzniţi! Dacă doriţi să urmaţi moda zilei trebuie doar să treceţi pe la stilist şi să cereţi BROUX, care este nu numai super fashion, dar mai ales luminos. Sunteţi gata să înseninaţi cu părul vostru următoarele zile din această primăvară?

 

 


Follow Us On Instagram