Povestea Jurnalului de Estetică începe, ca orice poveste, cu “A fost odată…”

A fost odată ca niciodată… un vis. Acest vis s-a transformat într-un proiect îndrăzneț, atunci când Dana Matei și Isabela Vasile, două vizionare pline de pasiune și determinare, care aveau un background în comun, adică redacția, au conceput un ziar dedicat domeniului frumuseții, care să ofere specialiștilor din industrie cele mai noi informații și inspirații.

Totul s-a întâmplat cu destul de mult timp în urmă, mai exact acum 10 ani, iar luna aceasta celebrăm cea de-a 100-a ediție a Jurnalului de Estetică.

Dar, să continuăm povestea…

La un an după lansare, Jurnalul și-a schimbat îmbrăcămintea și a devenit revistă în format A4 – îmbrăcăminte care i s-a potrivit de minune, așa că o poartă și astăzi, în zilele noastre. Practic, s-a metamorfozat și a devenit încă de atunci o sursă de informații de neegalat, un reper pentru specialiștii din industria frumuseții.

Pe parcursul celor zece ani, Jurnalul a crescut împreună cu cititorii săi, cu voi, adaptându-se și inovând constant pentru a aduce contribuție într-o industrie în continuă schimbare. Astăzi, Jurnalul de Estetică nu este doar o publicație, ci este un partener de încredere pentru profesioniștii din industrie.

Privind retrospectiv, suntem mândri de parcursul nostru și suntem recunoscători tuturor celor care ne-au susținut în această călătorie, chiar dacă unii dintre ei au ales alt drum la un moment dat.

Dar, pe lângă mândria pentru evoluția Jurnalului, în același timp, suntem și entuziasmați pentru ceea ce ne rezervă viitorul. Cu fiecare nouă ediție continuăm să ne angajăm să aducem informații de calitate, inspirație și cunoaștere în viața voastră, a profesioniștilor din industria frumuseții.

Așadar, așteptăm cu nerăbdare următorii zece ani de aventuri în lumea esteticii și frumuseții alături de voi, dragi cititori.

 

Mulțumim că ați fost și sunteți alături de noi în această călătorie minunată!

Ștefania Ardelean & Dana Matei


Follow Us On Instagram